-18%

Deciji tricikl sa rotirajucim sedistem btx6188-2plavi


Deciji tricikl sa rotirajucim sedistem btx6188-2plavi mališanima pruža udobnu vožnju,a roditeljima šetnju uz lako upravljanje preko ručice.

6,990.00 RSD 8,490.00 RSD

* Cena je sa uračunatim PDV-om.
* Rok isporuke je od 2-7 radnih dana.
Šifra proizvoda:btx6188-2plavi

Deciji tricikl sa rotirajucim sedistem btx6188-2plavi mališanima pruža udobnu vožnju,a roditeljima šetnju uz lako upravljanje preko ručice. Stariji mališani mogu samostalno lako upravljati triciklom.
Tricikl poseduje mogućnost rotacije sedišta kako bi dete gledalo ka roditeljima ili zaštitilo u svakom trenutku od sunca. Kvalitetnu konstrukciju ovog tricikla nose EVA točkovi koji odlično podnose sve vrste terena.

Deciji tricikl sa rotirajucim sedistem btx6188-2plavi karakteristike:
Rotirajuće sedište 360 stepeni: Jedinstveno dizajnirano sedište omogućava vašem detetu da uživa u vožnji u pravcu u kojem želi. To znači da će dete moći da istražuje svet oko sebe sa osmehom na licu.
Sigurnost na prvom mestu: Tricikl je opremljen visokom ručkom koja omogućava roditeljima da nadziru vožnju i pruže dodatnu podršku detetu.
Eva meke gume
Prilagodljivost: Tricikl ima podesivu ručku za guranje koja se može prilagoditi visini roditelja.
Zvonce za dodatni vid zabave
Metalni ram i platnena tenda
Korpa za odlaganje stvari.

Partneri:https://www.eponuda.com/
Slični proizvodi:https://kupinaklik.com/kategorija-proizvoda/oprema-za-bebe-i-decu/tricikli-setalice-i-guralice/tricikli-deciji/
Slike i opis su informativnog karaktera. Trenutnu raspoloživosti proizvoda možete proveriti telefonom ili putem našeg mail-a: prodaja@kupinaklik.com

Šifra proizvoda: btx6188-2plavi Kategorija: Oznake: , ,
Težina 8 kg
Cena isporuke je u skladu sa cenovnikom:
do 2kg – cena dostave je 400 din
od 2kg do 15kg – cena dostave je 500 din
od 15kg do 30kg – cena dostave je 750 din
Guma putnička - cena dostave 300 din po gumi

Ako niste zadovoljni proizvodom kupljenim na sajtu kupinaklik.com, iz bilo kog razloga, u roku od 14 dana od dana prijema robe možete vratiti proizvod. Proizvod koji se vraća mora biti u istom stanju kao i kada je nabavljen i mora sadržati svu tehničku dokumentaciju (uputstvo, garanciju, pakovanje itd.). Proizvod mora biti bez bilo kakvih fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. Kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost robe koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili priroda, karakteristike i funkcionalnost robe. Kupac pismeno ili elektronski obaveštava prodavca u roku od 14 dana da vraća proizvod, pomoću Obrasca za odustanak koji se nalazi na poledjini računa. Troškove transporta pri vraćanju robe snosi kupac. Posle 14 dana od dana prijema Kupi na klik nije obavezna da vrati novac ili zameni robu.
Pozovite nas: 064/612 77 33
Deciji tricikl sa rotirajucim sedistem btx6188-2plavi

Deciji tricikl sa rotirajucim sedistem btx6188-2plavi

6,990.00 RSD 8,490.00 RSD

Pozovite nas