Hranilice za decu

Hranilice za decu. Kada beba napuni oko  6 meseci, polako počinje da sedi i uči da jede. Tada je savršeno vreme za praktičnu i lepu stolicu za hranjenje -hranilicu. Postoje drvene, plastične, podesive po visini.

Hranilice za decu su neophodan komad nameštaja koji olakšava roditeljima proces hranjenja svojih mališana. U današnjem blog postu ću vam predstaviti nekoliko popularnih marki hranilica koje su drvene, plastične i podesive po visini.

Prva marka koju želim da vam predstavim je Cangaroo. Cangaroo hranilice su poznate po svom kvalitetu i sigurnosti. Izrađene od visokokvalitetnog materijala, ove hranilice su veoma izdržljive i dugotrajne. Podesive po visini, omogućavaju da prilagodite hranilicu shodno rastu vašeg deteta. Takođe, Cangaroo hranilice imaju plastični oslonac za noge, što dodatno pruža udobnost i stabilnost.

Sledeća marka koju želim da vam predstavim je KikkaBoo. KikkaBoo hranilice su veoma modernog dizajna i izuzetno funkcionalne. Izrađene od visokokvalitetne plastike, ove hranilice su lagane i jednostavne za čišćenje. Takođe, podesive po visini, KikkaBoo hranilice omogućavaju da dete bude na pravilnoj visini tokom hranjenja. Plastični oslonac za noge pruža dodatnu udobnost, a hranilica se takođe može koristiti kao mala niska stolica za hranjenje.

Lorelli Bertoni je treća marka koju želim da istaknem. Ove hranilice su posebno dizajnirane za udobnost bebe. Izrađene od visokokvalitetnih materijala, ove hranilice su bezbedne i stabilne. Podesive po visini, Lorelli Bertoni hranilice pružaju mogućnost da prilagodite hranilicu shodno potrebama vašeg deteta. Takođe, ove hranilice se mogu pričvrstiti na trpezarijsku stolicu posebnim kaiševima, što obezbeđuje dodatnu sigurnost.

Poslednja marka koju želim da vam predstavim je Kinderkraft. Kinderkraft hranilice su veoma popularne zbog svog modernog dizajna i funkcionalnosti. Izrađene od visokokvalitetne plastike, ove hranilice su izuzetno izdržljive i jednostavne za čišćenje. Podesive po visini, omogućavaju pravilno pozicioniranje deteta tokom hranjenja. Takođe, Kinderkraft hranilice se mogu koristiti kao mala niska stolica za hranjenje.

U zaključku

hranilice za decu su neophodan komad nameštaja koji olakšava proces hranjenja mališana. Drvene, plastične i podesive po visini, ove hranilice su prilagođene potrebama deteta. Brendovi Cangaroo, KikkaBoo, Lorelli Bertoni i Kinderkraft nude različite opcije koje mogu zadovoljiti sve potrebe i preferencije roditelja. Ne samo da su ove hranilice sigurne i udobne, već takođe mogu poslužiti i kao mala niska stolica za hranjenje. Uživajte u procesu odabira i pronađite savršenu hranilicu za svoje dete!

Prikaz 1–32 od 286 rezultata

Pozovite nas