Tricikli dečiji
Tricikli dečiji su omiljena igračka mnogih mališana. Tricikli na zabavan način, kroz igru u isto vreme razvija i njihove motoričke funkcije i veštine.
Zahvaljujući tome sto postoje modeli različitih cena i karakteristika, postali su dostupni svim roditeljima koji smatraju da ja ovo vozilo jako praktično i da može zameniti kolica. Kad kupe tricikl za decu, roditelji rešavaju niz dotadašnjih problema. Koriste ga kao kolica, ali može biti i bicikla na tri točka.
Sama deca više vole tricikl nego kolica, jer mogu aktivno učestvovati u vožnji, upravljanjem i okretanjem pedala.
Kada se u vožnji deca malo umore ili zadremaju, tu su modeli sa rotirajućim sedištem i obaranjem naslona. Vredni dizajneri su mislili o svakom detalju. Sami proizvođači posebno stavljaju akcenat na sigurnost, stoga su pogodni za mališane koji još nisu dovoljno stasali za bicikle sa dva točka.

Postoje mnogi razlozi zašto deca vole tricikle, a ne kolica, posebno u Srbiji gde se sve manje koriste kolica nakon što dete napuni godinu dana. Evo nekih od glavnih razloga:

Veća sloboda kretanja:

Tricikli dečiji sa naslonom i tendom pružaju detetu veću slobodu kretanja i samostalnosti u odnosu na kolica. Dete kasnije može samostalno upravljati triciklom i odlučiti kuda će se voziti, što može biti veoma zabavno i uzbudljivo.
Bolji razvoj motoričkih veština: Vožnja triciklom pomaže deci da razviju svoje motoričke veštine, posebno ravnotežu i koordinaciju pokreta. Uz to, tricikli sa naslonom i tendom pružaju deci dodatnu stabilnost i podršku, što ih čini idealnim za mala deca koja još uvek uče da hodaju.

Veća udobnost:

Tricikli guralica sa naslonom i tendom pružaju bebama veću udobnost i zaštitu u odnosu na kolica. Deca mogu uživati u vožnji na svežem vazduhu i u prirodi, bez obzira na vremenske uslove.
Veća interakcija sa okolinom: Vožnja triciklom Playtime pruža deci mogućnost da interaguju sa okolinom na drugačiji način nego dok su u kolicima. Dete može videti i doživeti mnogo više stvari dok vozi tricikl, a roditelji se mogu lako prilagoditi njihovim potrebama. Sedišta kod tricikla guralica imaju trostepene i petostepene pojaseve.Veliki broj modela se sklapa i može stati u svaki auto. Modeli imaju i dosta opreme i dodataka. Proizvodi se isporučuju fabrički upakovani i nemontirani. Cene se kreću od 2990,00 do 19.990,00 RSD.

Dugotrajnost i praktičnost: Tricikli su često dugotrajniji i praktičniji od kolica. Mogu se koristiti duže vremena, jer deca obično prestaju da koriste kolica kada napune godinu dana. Tricikli takođe mogu biti praktični jer mogu da se koriste kao prevozno sredstvo za odlazak do parka ili prodavnice. Najprodavaniji model trickla guralice za bebe i decu je Model 411 Playtime Simple.

Zbog ovih razloga, tricikli sa naslonom i tendom postaju sve popularniji izbor među roditeljima u Srbiji, a sve manje se koriste kolica nakon što dete napuni godinu dana. Tricikli su izvrstan način da se deci pruži zabava, sloboda i podrška u razvoju motoričkih veština.

Prikaz 1–32 od 347 rezultata

Pozovite nas