Bašta i Dvorište

Bašta i Dvorište

Bašta i Dvorište su veoma osvežavajuća mesta. Gde se smireno šetajući možete opustiti na kraju napornog dana. Baštu i dvorište iz snova možete sami kreirati uz pomoć proizvoda iz naše šarenolike ponude. Bilo da je reč o uređenju exsterijera,održavanju istog ili o radovima u poljoprivredi na pravom ste mestu.
Tražite baštenski nameštaj za vaše Bašta i Dvorište?
Veliki izbor stolica, fotelja, stolova i ljuljaški za dvorište po najpovoljnim cenama. Pouzdan Kvalitet.
Izaberite baštenski nameštaj po svom ukusu i uredite vaše terase, bašte, dvorišta i balkone najlepšim komadima nameštaja za otvoreni prostor.

Jedinstvena Kupinaklik ponuda baštenskog nameštaja vam nudi sve što vam je potrebno kako biste uredili svoje male oaza za odmor i uživanje plastični nameštaj, namestaj-od-ratana, suncobrani-i-tende, bastenska-oprema, metalni-namestaj, kao i različita dekoracija – sve to je samo deo naše velike ponude iz kategorije Bašta i Dvorište.

Istražite šta vas sve čeka i pronađite one savršene komade nameštaja i detalje uz koje će sunčani i lepi dani na vašoj terasi, bašti i u dvorištu biti kao stvoreni za sve one trenutke predaha od svakodnevnih obaveza.

Kako da baštenski nameštaj bude idealan za vaš prostor na otvorenom?

Pre nego što krenete u kupovinu preporučujemo da obratite pažnju na to sa koliko prostora raspolažete i šta vam se najviše uklapa.

U zavisnosti od toga da li kupujete neki poseban baštenski set, ljuljašku, ležaljku ili samo baštenski sto i stolice, dobro je da znate koliko prostora će to zauzeti i da li uopšte može da stane na mesto gde ste zamislili.

Za one koji imaju na raspolaganju svoju baštu, dvorište ili veći balkon, prostor neće biti problem, ali ako je u pitanju manja terasa, obratite pažnju da li vam odgovaraju veći ili manji modeli setova, garnitura i ljuljaški, kako biste svoj prostor na otvorenom mogli da uredite baš onako kako želite.

Kupinaklik vam nudi i zanimljiv izbor baštenske opreme različitih boja, dezena i materijala izrade, te sve u potpunosti možete osmisliti i opremiti svoj kutak za uživanje u skladu sa svojim potrebama i željama.

Neka vaše dvorište, balkon i bašta zablistaju novim sjajem! Opremite se najboljim baštenskim nameštajem, okupite porodicu i prijatelje, i uživajte u dobroj atmosferi i lepim danima uvek kada to poželite.

Alat za baštu I dvorište

Odaberite odgovarajuću električnu kosilicu u skladu sa svojim potrebama

Kako biste lako odabrali model električne kosačice, navodimo par kriterijuma koje bi trebalo da uzmete u obzir kada birate električnu kosilicu za sebe:

Površina koju želite da održavate

Prilikom odabira kosilice, obratite pažnju za koje površine travnjaka su namenjene kako biste što lakše pokosili svoj travnjak. Ovo ne mora da bude odlučujući kriterijum, ali vam može pomoći da suzite izbor.

Površina za većinu kosilica uglavnom je iskazana u rasponu od nekoliko stotina m2, pa možete pronaći onu koja se najbolje uklapa u vaše potrebe.

Vrsta terena na kom vam se nalazi travnjak

Pojedine kosilice pogodnije su za ravnije terene, dok neke mogu efikasno raditi i po brdovitim površinama. Zbog toga nije loše da uzmete u obzir i konfiguraciju terena na kom planirate da koristite kosilicu, za što lakše košenje.

Širina košenja

Širina košenja označava koliku površinu kosilica može zahvatiti, pa je jedan od kriterijuma koji vam može pomoći oko izbora najboljeg modela.

Zapremina rezervoara za skladištenje pokošene trave

Od veličine rezervoara zavisi na koliko ćete vremena morati da se zaustavljate i praznite ga. Zbog toga je za travnjake veće površine preporučljivo je odabrati veće zapremine rezervoara za pokošenu travu, kako biste imali više prostora za košenje pre nego što morate da ispraznite rezervoar.

Opcije poput tihog rada, lakog starta i slično

Tiši rad je odlična opcija ukoliko kosite u urbanijoj sredini ili imate komšije u blizini. Lak start je takođe jedna od opcija koja vam košenje može učiniti prijatnijim, pa odlučite da li su za vas opcije poput navednih nešto što vam je važno prilikom odabira.

Koji god kriterijumi da su vam prioritet, u našoj ponudi pronađite odličan izbor kosačica različitih karakteristika. Naš izbor će vam omogućiti da pronađete model baš po svojoj meri. Čekaju vas AGM, Einhel, Villager i Wutrh električne kosačice po sjajnim cenama.

Trimeri za travu 

Ukoliko živite u urbanoj sredini, održavate malu površinu i imate pristup električnoj energiji u svakom trenutku, a pritom i ne volite buku, onda su elektricni-trimeri idealan izbor za vas.

Međutim, ukoliko planirate da održavate zahtevnije površine, koje nisu najuređenije, onda su motorni trimeri različite snage i namene pravo rešenje za vas!

Izaberite trimer za travu u skladu sa svojim potrebama

Da biste odabrali uređaj koji će vam biti od pomoći pri obavljanju poslova košenja i uređivanje različitih travnatih površina, dobro je da uzmete u obzir sve one kriterijume koji vam mogu biti važni za novi uređaj, a neki od njih su:

Kakav teren će se kositi
Vrsta trimera
Veličina, tj. snaga trimera
Širina košenja
Težina trimera
Dodatne funkcionalnosti

Basta i dvoriste trimer

Bilo da su u pitanju jedni ili drugi i oni se međusobno mogu razlikovati. Od modela do modela po karakteristikama i snazi koju imaju, te u skladu sa svim prethodnim možete odabrati jače i slabije modele.

I na kraju dolaze dodatne karakteristike koje će nekima biti više, nekima manje važne – kakve su ručke, težina uređaja, način rukovanja i slično.

Pogledajte šta vam sve čeka u Kupinaklik ponudi i pronađite trimer za travu pravi za vaše potrebe, uz koji će sređivanje dvorišta i drugih površina pod travom biti lakše i brže.

Motorni duvači i električni duvači

Sa ili bez opcije usisavanja, nezaobilazan su alat za jesenje sređivanje vrta! Namenjeni su brzom i efikasnom otklanjanju lišća sa manje dostupnih površina, u uglovima gde se najčešće taloži.  Idealni su za čišćenje terasa, letnjikovaca, dvorišta ili bilo kog drugog otvorenog prostora.

Duvači i usisivači za lišće su nezamenljivi alati kada je u pitanju održavanje bašte, dvorišta ili voćnjaka. Sa svojim moćnim funkcionalnostima, ovi proizvodi omogućavaju efikasno uklanjanje lišća i drugih otpadaka sa površine, čime se stvara čist i uredan prostor. Pored toga, duvači i usisivači za lišće imaju i druge prednosti koje će vam olakšati rad i uštedeti vreme.

Duvači lišća dolaze u različitim varijantama, a najčešće su dostupni električni i motorni modeli. Električni duvači lišća su idealni za manje površine, kao i ukoliko imate blizu izvor električne energije.

Oni pružaju dovoljno snage za uklanjanje lišća i manjih otpadaka, dok istovremeno nude jednostavnost upotrebe i tiši rad.

S druge strane, motorni duvači lišća su pogodni za veće površine i zahtevnije zadatke. Ovi duvači rade na benzinske ili akumulatorske pogone, što im daje veću snagu i fleksibilnost kretanja.

Otkrijte višestruku funkcionalnost ovih proizvoda

Duvači i usisivači za lišće često imaju više funkcija. To ih čini još korisnijim za održavanje spoljašnjeg prostora. Pored standardne funkcije duvanja, mnogi modeli imaju i opcije usisavanja i drobljenja. Ova funkcija omogućava prikupljanje lišća i drugog otpada u prikladnom sakupljaču, istovremeno ga drobeći kako bi se smanjio volumen otpada. To znači da se može prikupiti veća količina otpada pre nego što bude potrebno pražnjenje rezervoara. Osim toga, neki modeli mogu imati i funkciju usmeravanja vazduha za preciznije čišćenje teško dostupnih mesta.
Prilikom odabira duvača i usisivača za lišće, važno je obratiti pažnju na nekoliko ključnih faktora:

Snaga i performanse:
Proverite specifikacije proizvoda kako biste se uverili u snagu duvača ili usisivača lišća, i odaberite onaj koji je adekvatan za površinu koju želite očistiti.

Težina i ergonomija:
Obratite pažnju na težinu i dizajn uređaja kako biste odabrali onaj koji je lagan i udoban za korišćenje.

Nivo buke:
Ako vam je bitno da radite u tišem okruženju, električni duvači lišća su bolji izbor u odnosu na motorne modele koji mogu biti malo bučniji.

Dodatna oprema i funkcionalnosti:

Istražite dostupnu dodatnu opremu kao što su različite mlaznice i sakupljači, koji mogu poboljšati funkcionalnost i efikasnost uređaja.

Usisivači i duvači za lišće su moćni alati koji će vam pomoći da održavate čist i uredan spoljašnji prostor. Pažljivim odabirom pravog modela, možete uštedeti vreme i trud prilikom uklanjanja lišća i drugih otpadaka. Za jednostavnije održavanje urednog prostora za uživanje u prirodi.

Prikaz 1–32 od 2245 rezultata

Pozovite nas