Michelin

Michelin

Od osnivanja komapanije, Michelin-ova misija doprinosi unapređenju mobilnosti roba i putnika. Doprinos razvoju društva. Naš opšti cilj je zadovoljenje osnovne ljudske potrebe za druženjem, razmenom informacija i otkrivanjem novih stvari. Michelin je na vodećoj poziciji na svim tržištima pneumatika i povezanih usluga.

Bezbednost i mobilnost zimi, bez obzira na njenu oštrinu. Odličan na snegu i mokrom. Najbolji učinak na ADAC testiranju zimskih pneumatika 2015. (na snegu,na vlažnoj podlozi, u kočenju na ledu). Nova šara gazećeg sloja – MICHELIN Alpin 5 je izrađen sa novom šarom gazećeg sloja. Koja pruža bolju vuču na snegu, veću otpornost na akvaplaning i bolju preciznost upravljanja.

Šara Alpin 5 pneumatika sadrži lamele koje sežu do pune dubine gazećeg sloja. Kako bi se zimske performanse pneumatika što više očuvale u toku celog veka trajanja pneumatika. Inovativna tehnologija izrade smese gazećeg sloja. – Inovativna tehnologija izrade smese gazećeg sloja koja se koristi za MICHELIN Alpin 5 pneumatik. Omogućava optimalne performanse pneumatika na niskim temperaturama, obezbeđuje bolje prianjanje na vlažnim i snežnim podlogama zadržavajući pri tome dobar nivo energetske efikasnosti.

Prikaz 1–32 od 107 rezultata

Pozovite nas