Punjači i baterije

Punjači i baterije

su lagane, kompaktne i lake za upotrebu. Reč je o uređajima koji su veoma praktični za upotrebu tokom dužeg perioda obavljanja radova. Mogu se primeniti na sve FUSE proizvode.  Zahvaljući PC board-u baterije su zaštićene od prekomernog punjenja ili pražnjenja.Nudimo širok izbor akumulatorskog alata poznatih brandova i modela uz pristupačne cene. Villager, Bosch, Einhell, Wurth aku alati, kao i drugi akumulatorski alat odličnih performansi po najpovoljnijim cenama!
Aku alati su sve popularniji iz godine u godinu jer pružaju mnogo prednosti u odnosu na klasične električne alate sa kablom.
Ponudu akumulatorskog alata Villager-Fuse čine Fuse duvači, Fuse brusilice, Fuse punjači, Fuse baterijske lampe, Fuse ubodne testere, Fuse baterije. Tu su još i Fuse testere, Fuse trimeri i Fuse trimeri za živu ogradu. Fuse bušilice/odvijači, Fuse usisivači, Fuse heftalice, Fuse kosačice, Fuse čistači, Fuse prskalice, Fuse kružne testere. Nezaobilazni deo su i  Fuse povratne testere, Fuse vibracione brusilice, Fuse akumulatorski čekići. Fuse stacionarne mašine, Fuse ventilatori, Fuse kompresori, Fuse zvučnici, Fuse pištolji za farbanje, kao i Fuse setovi.

Aku alat za svaki dan

Aku udarna bušilica i akumulatorka odvijač 18v je najpraktičnije rešenje za rad na terenu. Ako radite na otvorenom daleko od utičnice ili ste u prostoru gde je nezgodno provlačiti kablove, akumulatorski alati su pravi izbor. Litijum-jonske baterije omogućavaju veliku snagu i malu težinu kao i veliku autonomiju rada, što čini ove alate nezaobilaznim u svakoj industriji i majstorskoj radionici.
Akumulatorski alat pokreće baterija, pa se naziva još i baterijski alat. Baterije za alate su punjive, najčešće litijum-jonske, i mogu biti različitog kapaciteta. Bilo da su u pitanju busilice, brusilice, testere, trimeri ili bilo šta drugo, alat na baterije se može nositi svuda, jer nema kablova i ne zahteva priključak za struju.

Prikaz 1–32 od 52 rezultata

Pozovite nas