Aparati za palačinke galete i krofnice

Aparati za palačinke galete i krofnice. Najveći izbor aparata za galete, palačinke i krofne. Brzo i lako pečenje kolača, aparati za galete, vafle, palačinke. Veliki izbor. Uživajte u poslasticama. Online kupovina, plaćanje pouzećem, dostava u celoj Srbiji.

Električni aparat za palačinke elegantan i retro dizajniran električni aparat za pripremu palačinki. Sa dve drvene špatule, omogućiće da napravite slatke i slane palačinke svojim ukućanima, koje će nestati u trenu, a ujedno sam proces pripreme može biti  zabavna i edukativna aktivnost za najmlađe ukućane u kojoj će uživati, pod nadzorom odraslih. Održavanje aparata za palačinke  je jednostavno: dovoljno je vlažnom krpom obrisati ploču isključenog aparata, bez dodataka deterdženata/abrazivnih sredstava.

Aparat za galete elegantnog izgleda, idealana za spremanje hrsakvih vafli.Aparat za galete istovremeno peče 4 vafla. Lako se čisti, opremljen je pločama koje su nelepljive, tako da aparat za galete Camry olakšava spremanje vafli i sam proces čišćenja, a može i lako da se skladišti, jer može da stoji uspravno.

Prikaz 1–32 od 33 rezultata

Pozovite nas