Akumulatorske bušilice i šrafilice

Akumulatorske bušilice i šrafilice. U našoj prodavnici možete naći  veliki izbor akumulatorskih odvijača, bušilica-odvrtača i šrafilica. Brendova Wurth, Villager, Womax, Bosch, Einhell i drugih renomiranih prizvođača po veoma povoljnoj ceni. Busilice i brusilice su odlicnog kvaliteta i sa garancijom od 24 do 36 meseci.

Aku bušilice/odvijači predstavljaju sastavni deo širokog asortimana i opreme akumulatorskog alata. Poseduju dva režima rada, režim za bušenje i režim za udarno bušenje, te su pogodne za bušenje drveta, betona i čelika. Bilo da koristite brzu ili klasičnu steznu glavu, sve vibracione bušilice u okviru svoje opreme poseduju i merač dubine, kao i dodatnu ručicu za precizniji i komforniji rad.

Izbor adekvatnog punjača i baterije

Baterije su lagane, kompaktne 12v, 18v i lake za upotrebu. Reč je o uređajima koji su veoma praktični za upotrebu tokom dužeg perioda obavljanja radova. Mogu se primeniti na sve FUSE proizvode. Zahvaljući PC board-u baterije su zaštićene od prekomernog punjenja ili pražnjenja.
Izbor adekvatnog punjača za akumulatore bazira se na vrsti i kapacitetu samog akumulatora.

Akumulatorske brusilice dizajnirane su tako da Vam omoguće da radite duži vremenski period bez umaranja. Svojim ergonomskim dizajnom omogućavaju brušenje i sečenje bez zamora, kao i komfor u radu. Sa njima ćete lako doći do nepristupačnih uglova tokom brušenja.

Akumulatorske bušilice i šrafilice sa  brzom isporukom i povoljnim cenama najboljih svetskih brendova.

Aku bušilice i brusilice predstavljaju višenamenski alat dizajniran za različite zanatske radove. Pronalaze veoma široku upotrebu u domaćinstvu i radionici, a zahvaljujući visokom stepenu pouzdanosti, idealno su rešenje za kućne, zidarske i stolarske radove. Svojim ergonomskim dizajnom pružaju komfor u radu, bez umaranja korisnika.

Kompaktnog dizajna i male težine omogućiće Vam brzo i jednostavno bušenje drveta, betona i čelika.

Prikaz 1–32 od 70 rezultata

Pozovite nas