Električni alati

Električni alati brenda Bosch, Vilager, AGM, Wurth, Womax. Predstavljaju alate koji se napajaju na struju. Obuhvataju veliki asortiman za profesionalnu i kućnu upotrebu.

Kompletirajte svoj radni kutak i radionicu najboljim alatom i mašinama koje će svaki vaš posao učiniti jednostavnijim.

U našoj širokoj ponudi vas očekuje fenomenalan izbor u okviru koga ćete pronaći najraznovrsnije alate i mašine. Za varenje, bušenje, brušenje, poliranje, usisavanje – ručni, električni i akumulatorski modeli, izbor je samo vaš.

Deo naše ponude su: bušilice, brusilice, elektro-pneumatski čekići, testere, glodalice, rende, pištolji za zagrevanje, gasni grejači, stacionarne mašine, mešači za boju, usisivači, agregati, aparati za zavarivanje, punjači za akumulatore, varilice za plastične cevi, dizalice, kompresori, pneumatski alat, kao i potrošni materijal..

Kako da izaberete alate i mašine?

Kako je danas izbor modela zaista veliki, preporučujemo da pri izboru uzmete u obzir kriterijume koji su vam najvažniji. U zavisnosti od tipa, vrste posla i vaših potreba, možete se odlučiti za kupovinu odgovarajućih mašina i alata.
U skladu sa prethodnim, neki će odabrati veće, jače i profesionalnije modele pojedinih alatnih mašina, dok će nekima sigurno odgovarati i manje varijante, poput onih hobi, alati koji nude manje performanse, ali opet dovoljne za obavljanje nekih osnovnih poslića u kućnoj radinosti, bez zvanja majstora.

Bez obzira na to za koju varijantu ovih uređaja se odlučite, dobro je da odaberete kvalitetne i pouzdane alate i mašine, koje će vam zaista biti od pomoći pri završavanju različitih poslova poput bušenja, brušenja, zavarivanja i sečenja određenih materijala.

Jedinstvena ponuda alata i mašina Vam omogućava upravo to, da obavite svakodnevne radove na jednostavan i efikasan način.

Prikaz 1–32 od 789 rezultata

Pozovite nas