Merdevine i skele

Merdevine i skele

Skele i merdevine: aluminijumske, teleskopske, drvene, sa stabilizatorom, skele i nastavci za skele. Nudimo širok izbor merdevina i skela za komercijalnu i profesionalnu upotrebu.

ada je reč o radu na visini, bilo da renovirate kuću, farbate zidove, postavljate zavese ili keramiku, prava merdevina može biti razlika između posla koji je obavljen brzo, efikasno i bezbedno, i posla koji je pun poteškoća. Nudimo veliki izbor radnih i merdevina za kuću koje će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Aluminijumske merdevine za kuću i profesionalce

Aluminijumske merdevine su pravi izbor za one koji traže laganu, ali izdržljivu opciju. Aluminijum ne korodira, što ih čini idealnim za rad na otvorenom. U ponudi su modeli različitih visina, od 3+1, 3+3 do 2+12. Alu merdevine u ponudi su namenjene za kuću i profesionalnu upotrebu, izuzetno su stabilne i izdržljive. Obloga od gume na postolju, kao i šire postolje dodatno osigurava stabilnost i sprečava klizanje. Pored velikih, profesionalnih modela u ponudi su i manje alu merdevine sa platformom za stajanje (standardne kućne merdevine)

Stabilne i čvrste drvene merdevine za molere

Drvene merdevine su sigurne i stabilne. Njihova težina ih čini izuzetno stabilnim, što je idealno za molere koji trebaju čvrstu osnovu dok rade, a dodatni prostor za kačenje kante sa bojom je dodatni plus. Drvene merdevine su obostrane, za razliku od alu koje mogu biti i jednostrane.
Drvo ne provodi struju, pa su idealne za električare.

Merdevine za kuću svih velčina

Merdevine za kuću su obično modeli sa platformom i jednostrane, najčešće su od metala i aluminijuma, mada mogu biti i od drveta. U ponudi je veliki izbor kućnih merdevina, kako malih tako i velikih, neki od modela su: 2+1, 3+1, 4+1 i 5+1. Koriste se za veliki broj kućnih poslova i veličina koju izaberete će najviše zavisiti od visine plafona, kao i vaše visine. Lagane su i ne zauzimaju mnogo prostora kada se sklope. Gazišta, kao i platforma na sebi imaju dodatnu gumu ili reljefnu površinu, kako se noga ne bi klizala.

Merdevine na izvlačenje – teleskopske

Merdevine na izvlačenje su pravi za profesionalce i sve one i koji se suočavaju sa različitim visinama u radu. Obično su izrađene od alumijuma ili metala i u većini slučajeva su jednodelne. Podesive su po visini, do 5 modula visine. U prodaji su teleskopske merdevine 3×7, 3×10 i 3×12 koje mogu ići i preko 7 metara visine. Idealne su za rad na fasadi, krovovima, za montere koji rade na visini, električare, limare, zavarivače, ukratko za sve kojima je potrebna veća visina u radu i fleksibilnost u podešavanju visine. Veoma su stabilne, izrađene od kvalitetnog aluminijuma, sa jakim gazištima koja se ne klizaju.. Lako se sklapaju i lagane su, što olakšava transport i skladištenje.

Prikaz 1–32 od 149 rezultata

Pozovite nas