Robna marka Thera-Band® objedinjuje najbolje iz vodeće svetske linije elastičnih proizvoda za profesionalnu rehabilitaciju, sportske treninge i kućni fitnes. 

Sve proizvode je razvila i proizvela poznata Hygenic korporacija.

Thera Band je vodeći svetski brend u oblasti rehabilitacije,sporta i fitnesa. Thera- Band počinje da se koristi prvi put 1978. godine u SAD. Što govori da je ovaj program prisutan na svetskom tržištu više od 30 godina.

Svi proizvodi iz programa Thera-Band-a nastali su na naučnoj osnovi i stalno se unapređuju u skladu sa novim potrebama korisnika.Thera-Band proizvodi su priznati od Udruženja Američkih fizoiterapeuta (APTA) i oficijalni program rehabilitacije svih zemalja EU. Svi proizvodi Thera Band-a podpomognuti su visokokvalifikovanom obukom u okviru Thera Band AKADEMIJE. Thera-Band Akademija okuplja fakultetski obrazovane kadrove: lekare (fizijatre, ortopede, reumatologe), fizioterapeute, sportske trenere, fitnes instrukture i univerzitetske profesore iz Evrope, Dalekog istoka, Australije i SAD-a. Akademija stručnjacima stavlja na raspolaganje aktuelne informacije, naučno zasnovane, proverene i dostojne poverenja. Jedan od vidova garancije je i saradnja sa univerzitetima i stručnjacima iz celog sveta.

Prikazani svi od ukupno 12 rezultata