Tricikli šetalice i guralice

Za lake i zabavne prve korake vaših mališana obezbedili smo sjajne i kvalitetne guralice i šetalice-dubke koje su ujedno i edukativne. Kad već prohodamo i krenemo u šetnju tu su tricikli i trotineti. Tricikl za bebe su često dugotrajniji i praktičniji od kolica. Mogu se koristiti duže vremena, jer deca obično prestaju da koriste kolica kada napune godinu dana. Tricikli takođe mogu biti praktični jer mogu da se koriste kao prevozno sredstvo za odlazak do parka ili prodavnice.

Dupci za bebe su idealan izbor za sve one bebe koje su aktivne dok uživaju u okruženju svojih roditelja. Kada je izbor boja u pitanju, u našoj ponudi možete pronaći širok spektar dubaka različitih boja i dezena. Šetalica za bebe je proizvod koji omogućava deci bezbednu igru i pomaže joj u prohodavanju.
Zahvaljujući njemu beba je u sigurnom okruženju u kome može da se kreće i istražuje svet oko sebe. Dok boravi u njemu mališan postepeno počinje da se oslanja na noge, spušta stopala i pravi prve korake. Tu se ogleda najvažnija uloga ovog proizvoda – razvija mišiće nogu, pospešuje motoriku i koordinaciju pokreta kod dece.

Guralice za decu su prvo dečije vozilo sa kojim se mališani susreću. Ove igračke za dečake i devojčice pomažu deci da na zabavan i zanimljiv način upoznaju svet oko sebe. Guralicu mališan može voziti kod kuće, ali je može izneti i napolje.

Prikaz 1–32 od 933 rezultata

Pozovite nas