Kolica za decu

Kolica za decu. Poklonite sebi i vašoj bebi što duže, lepše i mirnije šetnje svakog dana. Dečija kolica svih proizvođača kao i celokupna oprema za kolica za bebe na jednom. Najveći izbor svih tipova kolica za bebe. Kišobran kolica, kolica za blizance, duo i trio sistemi, dodaci za kolica.

Kišobran kolica su idealan izbor za roditelje koji žele lagana, prenosiva i praktična kolica za svoje bebe. Ova vrsta kolica je popularna zbog svoje jednostavnosti i lakoće korišćenja, što ih čini savršenim izborom za svakodnevne izlete i putovanja.

Kada birate kišobran kolica, važno je uzeti u obzir nekoliko faktora. Prvo, treba da obratite pažnju na materijal od kojeg su napravljena kolica. Kvalitetan materijal će osigurati dugotrajnost i izdržljivost kolica, što je važno za sigurnost vaše bebe. Takođe, treba da proverite da li su kotači dovoljno veliki i stabilni, kako bi se kolica lako kretala na različitim površinama.

Kada kupujete kišobran kolica, treba da obratite pažnju i na njihovu težinu. Lagana kolica su lakša za upravljanje i prenos, ali bi trebalo da imaju dovoljno čvrstu konstrukciju kako bi se osigurala sigurnost vaše bebe. Takođe, važno je uzeti u obzir i veličinu kolica i da li se mogu sklopiti i transportovati na jednostavan način.

Kolica 2 u 1

Ovu kategoriju čine modeli sa dva elementa. Obično su to kolica sa dva odvojena, jasno uočljiva elementa. To može biti ili kombinacija sportskog sedišta (kolica) i tvrde korpe (nosiljke za bebu), ili kombinacija sportskog sedišta (kolica) i auto sedišta.
U kolica 2u1 spadaju tako i gore spomenuta kombinovana kolica, jer su kombinacija sportskog sedišta i ležeće korpe u jednom proizvodu.
Tvrda korpa ili auto sedište kao drugi elementi se mogu postaviti na ram bebi kolica i okretati u oba smera. Za njihovu instalaciju neophodni su adapteri koji su deo seta.
Adapteri su plastični dodaci koji se kače na ram kako bi fiksirali auto sedište ili korpu za ram kolica.

Kolica za bebe 2 u 1 su veoma praktična za korišćenje, jer poseduju lagan aluminijumski ram.
Imaju i rotaciju sedišta, zahvaljujući kojoj deca sa roditeljima ostvaruju vizuelni kontakt.
Ovaj kontakt je veoma važan dok je dete još malo i u fazi je privikavanja na spoljne faktore.

Roditelji se najčešće odlučuju za ovaj model kolica, iz razloga što sa jednom kupovinom dobijaju dva različita proizvoda.

Prikaz 1–32 od 621 rezultat

Pozovite nas