-19%
,

Njihalica Brida macadamia Chipolino


Njihalica Brida macadamia Chipolino je savršeno rešenje koje kombinuje bezbednost i udobnost za vašu bebu. Dizajnirana da pruži osećaj zaštićenosti i prijatnosti, ova njihalica će postati omiljeno mesto za opuštanje vašeg deteta.

10,490.00 RSD 12,990.00 RSD

* Cena je sa uračunatim PDV-om.
* Rok isporuke je od 2-7 radnih dana.
Šifra proizvoda:SHEBR0242MA
Chipolino

Njihalica Brida macadamia Chipolino je savršeno rešenje koje kombinuje bezbednost i udobnost za vašu bebu. Dizajnirana da pruži osećaj zaštićenosti i prijatnosti, ova njihalica će postati omiljeno mesto za opuštanje vašeg deteta.
Njihalica je idealna za bebe od rođenja do 6 meseci, odnosno do težine od 9kg. Ova karakteristika omogućava dugotrajnu upotrebu tokom prvih meseci života vaše bebe.
Njihalica nudi dve pozicije naslona za leđa, što omogućava prilagođavanje položaja u skladu sa potrebama i udobnošću vaše bebe. Bilo da je vreme za igru ili odmor, lako možete promeniti položaj naslona.
Interaktivni luk sa visećim igračkicama će zabaviti vašu bebu i podstaći njenu radoznalost i motoričke veštine. Igračkice su pažljivo odabrane kako bi bile sigurne i stimulativne za najmlađe.
Njihalica dolazi sa mekanim jastukom koji pruža dodatnu podršku glavici vaše bebe, osiguravajući maksimalnu udobnost i pravilno držanje.Za dodatnu sigurnost, njihalica je opremljena sigurnosnim pojasom koji osigurava da vaša beba bude bezbedna tokom korišćenja. Pojas je jednostavan za upotrebu i prilagođavanje.
Njihalica je opremljena muzičkom kutijom koja nudi 10 različitih melodija, 3 nivoa vibracije i kontrolu volumena. Ova funkcija pomaže u smirivanju i uspavljivanju vaše bebe, pružajući joj osećaj sigurnosti i udobnosti.

Njihalica Brida macadamia Chipolino karakteristike:
Okvir sa ljuljaškom;
AC/DC adapter;
Daljinski upravljač;
Mekani jastuk;
Kanopija sa plišanim igračkama i mrežom protiv komaraca.

Proizvođač:https://chipolino.com/en
Slični proizvodi:https://kupinaklik.com/kategorija-proizvoda/oprema-za-bebe-i-decu/ljuljaske-za-bebe/
Slike i opis su informativnog karaktera. Trenutnu raspoloživosti proizvoda možete proveriti telefonom ili putem našeg mail-a: prodaja@kupinaklik.com

Šifra proizvoda: SHEBR0242MA Kategorije: ,
Težina 4 kg
Cena isporuke je u skladu sa cenovnikom:
do 2kg – cena dostave je 400 din
od 2kg do 15kg – cena dostave je 500 din
od 15kg do 30kg – cena dostave je 750 din
Guma putnička - cena dostave 300 din po gumi

Ako niste zadovoljni proizvodom kupljenim na sajtu kupinaklik.com, iz bilo kog razloga, u roku od 14 dana od dana prijema robe možete vratiti proizvod. Proizvod koji se vraća mora biti u istom stanju kao i kada je nabavljen i mora sadržati svu tehničku dokumentaciju (uputstvo, garanciju, pakovanje itd.). Proizvod mora biti bez bilo kakvih fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. Kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost robe koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili priroda, karakteristike i funkcionalnost robe. Kupac pismeno ili elektronski obaveštava prodavca u roku od 14 dana da vraća proizvod, pomoću Obrasca za odustanak koji se nalazi na poledjini računa. Troškove transporta pri vraćanju robe snosi kupac. Posle 14 dana od dana prijema Kupi na klik nije obavezna da vrati novac ili zameni robu.
Pozovite nas: 064/612 77 33
Njihalica Brida macadamia Chipolino

Njihalica Brida macadamia Chipolino

10,490.00 RSD 12,990.00 RSD

Pozovite nas