Ljuljaske za bebe

Ljuljaske za bebe su jedan od obaveznih proizvoda kako za bebu tako i za roditelje. U današnje vreme značajno olakšavaju ulogu roditeljstva. Ovaj deo bebi opreme je sve više neophodan današnjim roditeljima. Ležaljke i ljuljaške za bebe utiču na celokupan razvoj bebe, a time dobijaju status najvažnije bebi opreme.

Ležaljke za bebe se mogu koristiti već od bebinog rođenja. Opšte pravilo je da se mogu koristiti do 6 meseci tj. do nosivosti do 9kg. Međutim, danas neke bebi ljuljaske su sa većom nosivošću koja može ići čak do 30kg.

Ljuljaška za bebe poseduje s prednje strane luk sa igračkama koji se može skidati. Viseće igračke ne služe samo da zabave bebu, već i da je podstaknu na opažanje i hvatanje. Obavezan je sigurnosni pojas koji štiti bebu od mogućeg prevrtanja. Ljuljaške imaju mogućnost podešavanja naslona do polusedećeg položaja. Obično poseduju dva položaja naslona. Na taj način, bebi ljuljaske su odlične za početak hranjenja prvim kašicama sve do kupovine hranilice za bebe.

Postoje lezaljke za bebe koje se pokreću povezivanjem na struju tj. na adapter. To je zapravo električna ljuljaška za bebe koja dolazi u setu sa punjačom. Modeli koji funkcionišu po ovom principu mogu imati opcije pomeranja napred-nazad, levo-desno, ali i mogućnost kružnih pokreta (tj. rotacije).

Muzičke ljuljaške

za bebe su danas najtraženije i najskuplje ležaljke za bebe. Ljuljaška za bebe je zapravo minijaturni zabavni park za bebu.
Podrazumeva udobnu ležaljku sa nekoliko umirujućih melodija i vibracija. Iznad ljuljaške za bebe se nalazi luk sa igračkama koje se obično vrte iznad bebine glave.

Ove lezaljke za bebe imaju mogućnost podešavanja brzine ljuljanja, kao i vremena trajanja ljuljanja. Iako električne, neki mogu raditi i na baterije. Time imaju mogućnost upotrebe van kuće. Lako se sklapaju i odlažu ne zauzimajući puno prostora.

Ljuljaška za bebe ima mogućnost podizanja naslona u dva položaja. Maksimalna nosivost joj je do 9kg, ali krenule su da se proizvode i ljuljaske za bebe do 18kg.

Prikaz 1–32 od 134 rezultata

Pozovite nas