Električni uređaji

Električni uređaji

Najveći izbor na jednom mestu, obezbedili smo sve vodeće brendove po odličnim cenama. Pogledajte našu ponudu, kvalitet zagarantovan.

U saradnji sa vodećim brendovima, obezbedili smo širok asortiman ovih monitora, kako bi svaka porodica mogla da pronađe idealan uređaj za svoje potrebe. Bez obzira na budžet ili specifične zahteve koje imate, verujem da ćete u našoj ponudi pronaći savršen video babi monitor.

Kada je reč o brendovima, s ponosom vam predstavljamo najpoznatije svetske proizvođače video babi monitora. Možete birati između renomiranih brendova poput Motorola, Philips, Summer Infant i mnogih drugih. Pored toga, svaki od ovih brendova je poznat po kvalitetu svojih proizvoda, što vam garantuje dugotrajnost i pouzdanost.

Ono što je posebno značajno jeste da smo obezbedili odlične cene za sve modele video babi monitora. Svesni smo važnosti finansijske pristupačnosti, posebno kada je u pitanju oprema namenjena bebama. Stoga, možete biti sigurni da ćete kod nas pronaći povoljne cene, bez kompromisa na kvalitetu.

Video babi monitori

Video babi monitori se razlikuju po svojim karakteristikama, i mi smo se potrudili da vam pružimo raznolik izbor. Bez obzira da li želite monitor sa kolor ekranom, mogućnostima zumiranja ili bežično povezivanje sa drugim uređajima, uveravam vas da ćete naći savršen model koji udovoljava svim vašim željama i potrebama.

Jedna od prednosti video babi monitora je da vam omogućavaju stalno praćenje bebe, čak i kada niste neposredno pored nje. Ovi monitori su opremljeni kamerom koja se postavlja u dečijoj sobi, dok roditelji mogu pratiti bebu putem prijemnika koji se nalazi kod njih. To znači da možete obavljati druge zadatke u kući ili se odmoriti, znajući da ćete uvek biti obavešteni ako vaša beba izrazi potrebu za pažnjom.

Još jedna sjajna opcija koju pružaju video babi monitori je mogućnost noćnog snimanja. Opremljeni infracrvenim svetlom, ovi monitori će vam omogućiti da jasno vidite svoju bebu čak i u potpunoj tami. To je posebno korisno tokom noćnih sati, kada želite da proverite da li vaša beba mirno spava.

U zaključku, video babi monitori su izuzetno korisni uređaji za svaku porodicu sa bebom. Obezbeđuju vam sigurnost i mir, znajući da možete u svakom momentu imati uvid u to kako vaša beba spava ili se igra. Verujem da ćete u našem širokom asortimanu pronaći savršen video babi monitor koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Prikaz 1–32 od 45 rezultata

Pozovite nas