-24%

Trimer HC3505 Philips


Trimer HC3505 Philips je savršen alat za svakog muškarca koji ceni kvalitet i efikasnost. Sa Trim-n-Flow tehnologijom, šišanje postaje brzo i jednostavno, bez nepotrebnih prekida.

3,790.00 RSD 4,990.00 RSD

* Cena je sa uračunatim PDV-om.
* Rok isporuke je od 2-7 radnih dana.
Šifra proizvoda:Spe08668

Trimer HC3505 Philips je savršen alat za svakog muškarca koji ceni kvalitet i efikasnost. Sa Trim-n-Flow tehnologijom, šišanje postaje brzo i jednostavno, bez nepotrebnih prekida.
DualCut oštrice garantuju preciznost i oštrinu, dok različita podešavanja dužine omogućavaju personalizovanje tvog stila. Ergonomska ručka i lako održavanje čine ovaj trimer nezaobilaznim delom tvog grooming arsenala.
Uz Philips trimer, šišanje više nije rutina, već uživanje. Njegova svestranost i jednostavnost korišćenja čine ga idealnim izborom za svakodnevnu upotrebu. Bez obzira da li se pripremaš za posao, izlazak ili samo želiš da osvežiš svoj izgled, ovaj trimer će ti pomoći da to učiniš brzo i sa stilom.

Trimer HC3505 Philips karakteristike:
Sečiva od nerđajućeg čelika
13 opcija dužine
tehnologija Trim-n-Flow
dvostruko naoštrena sečiva
sečiva od nerđajućeg čelika
širina rezača 41 mm
13 opcija dužine
preciznost po 2 mm
opseg dužina od 0.5 do 23 mm
korišćenje sa kablom
prilagodljivi češalj za dlaku
četka za čišćenje,
ergonomska drška

Proizvodjac:https://www.philips.rs/
Slicni proizvodi:https://kupinaklik.com/kategorija-proizvoda/lepota-zdravlje-i-moda/aparati-za-negu-lica-i-tela/trimeri-i-brijaci/
Slike i opis su informativnog karaktera. Trenutnu raspoloživosti proizvoda možete proveriti telefonom ili putem našeg mail-a: prodaja@kupinaklik.com

Šifra proizvoda: Spe08668 Kategorija:
Težina 0.00000000 kg
Cena isporuke je u skladu sa cenovnikom:
do 2kg – cena dostave je 400 din
od 2kg do 15kg – cena dostave je 500 din
od 15kg do 30kg – cena dostave je 750 din
Guma putnička - cena dostave 300 din po gumi

Ako niste zadovoljni proizvodom kupljenim na sajtu kupinaklik.com, iz bilo kog razloga, u roku od 14 dana od dana prijema robe možete vratiti proizvod. Proizvod koji se vraća mora biti u istom stanju kao i kada je nabavljen i mora sadržati svu tehničku dokumentaciju (uputstvo, garanciju, pakovanje itd.). Proizvod mora biti bez bilo kakvih fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. Kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost robe koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili priroda, karakteristike i funkcionalnost robe. Kupac pismeno ili elektronski obaveštava prodavca u roku od 14 dana da vraća proizvod, pomoću Obrasca za odustanak koji se nalazi na poledjini računa. Troškove transporta pri vraćanju robe snosi kupac. Posle 14 dana od dana prijema Kupi na klik nije obavezna da vrati novac ili zameni robu.
Pozovite nas: 064/612 77 33
Trimer HC3505 Philips

Trimer HC3505 Philips

3,790.00 RSD 4,990.00 RSD

Pozovite nas