-17%

Usisivac VCC4135 Samsung


Usisivac VCC4135 Samsung sa kesom je snažan i efikasan pomagač u održavanju čistoće tvog doma. Sa moćnim motorom i naprednim sistemom usisavanja, ovaj uređaj osigurava da tvoji podovi i tepisi budu besprekorno čisti.

8,290.00 RSD 9,990.00 RSD

* Cena je sa uračunatim PDV-om.
* Rok isporuke je od 2-7 radnih dana.
Šifra proizvoda:Spe00750

Usisivac VCC4135 Samsung sa kesom je snažan i efikasan pomagač u održavanju čistoće tvog doma. Sa moćnim motorom i naprednim sistemom usisavanja, ovaj uređaj osigurava da tvoji podovi i tepisi budu besprekorno čisti. Izdržljiva platnena kesa i mikrofilter Twister zadržavaju prašinu i alergene, čineći vazduh u tvom domu svežijim.
Dizajniran sa fokusom na praktičnost, ovaj model dolazi sa automatskim povlačenjem kabla i indikatorom punoće kese, što ti omogućava da lako upravljaš održavanjem uređaja. Dve dodatne ekstenzije i metalna dvostruka cevka omogućavaju ti da bez muke dođeš do svih kutaka i pukotina.
Ne zaboravi na funkciju izduvavanja koja ti pomaže da očistiš i one površine gde usisavanje nije moguće. Uz dvostepenu četku, možeš prilagoditi čišćenje različitim tipovima podova, osiguravajući optimalne rezultate.

Usisivac VCC4135 Samsung karakteristike:
Tip usisivača: klasični
Jačina: 1600 W
Tip napajanja: 220 V
Tip usisavanja: vrećica
Oznaka kese: G/N
Boja: crvena
Mikrofilter
Funkcija za izduvavanje
Indikator napunjenosti vrecice
2 dodatna nastavka
Automatsko uvlacenje kabla
Dvostepena cetka

Slični proizvodi: https://kupinaklik.com/kategorija-proizvoda/bela-tehnika/mali-kucni-aparati/usisivaci-parocistaci/
Proizviđač: https://www.samsung.com/rs/
Slike i opis su informativnog karaktera. Trenutnu raspoloživosti proizvoda možete proveriti telefonom ili putem našeg mail-a: kupinakliknis@gmail.com

Šifra proizvoda: Spe00750 Kategorija:
Težina 4 kg
Cena isporuke je u skladu sa cenovnikom:
do 2kg – cena dostave je 400 din
od 2kg do 15kg – cena dostave je 500 din
od 15kg do 30kg – cena dostave je 750 din
Guma putnička - cena dostave 300 din po gumi

Ako niste zadovoljni proizvodom kupljenim na sajtu kupinaklik.com, iz bilo kog razloga, u roku od 14 dana od dana prijema robe možete vratiti proizvod. Proizvod koji se vraća mora biti u istom stanju kao i kada je nabavljen i mora sadržati svu tehničku dokumentaciju (uputstvo, garanciju, pakovanje itd.). Proizvod mora biti bez bilo kakvih fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. Kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost robe koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili priroda, karakteristike i funkcionalnost robe. Kupac pismeno ili elektronski obaveštava prodavca u roku od 14 dana da vraća proizvod, pomoću Obrasca za odustanak koji se nalazi na poledjini računa. Troškove transporta pri vraćanju robe snosi kupac. Posle 14 dana od dana prijema Kupi na klik nije obavezna da vrati novac ili zameni robu.
Pozovite nas: 064/612 77 33
Usisivac VCC4135 Samsung

Usisivac VCC4135 Samsung

8,290.00 RSD 9,990.00 RSD

Pozovite nas