-22%

Elektricni rostilj GR-572 Union


Elektricni rostilj GR-572 Union je savršen izbor za sve ljubitelje roštilja koji cene kvalitet, funkcionalnost i stil. Sa 5 nivoa regulacije temperature, možeš biti siguran da ćeš uvek postići savršenu teksturu i ukus.

3,890.00 RSD 4,990.00 RSD

* Cena je sa uračunatim PDV-om.
* Rok isporuke je od 2-7 radnih dana.
Šifra proizvoda:avGR-572

Elektricni rostilj GR-572 Union je savršen izbor za sve ljubitelje roštilja koji cene kvalitet, funkcionalnost i stil. Sa 5 nivoa regulacije temperature, možeš biti siguran da ćeš uvek postići savršenu teksturu i ukus. Funkcija manje dima omogućava ti da roštiljaš bilo gde, bez brige o neprijatnom dimu. Lako održavanje je ključno za svakog ko ne želi da provodi sate čisteći nakon uživanja u obroku. Kvalitetan materijal i moderan dizajn čine ovaj roštilj ne samo praktičnim već i atraktivnim dodatkom tvom domu.

• REGULACIJA TEMPERATURE: Ovaj roštilj ti omogućava da prilagodiš toplotu po svojoj želji zahvaljujući 5 nivoa regulacije temperature. Bez obzira da li pripremaš sočne stejkove ili lagane povrćne obroke, uvek ćeš imati kontrolu nad pečenjem.
• FUNKCIJA MANJE DIMA: Uživaj u pripremi omiljenih jela bez brige o dimu. UNION Roštilj GR-572 dizajniran je tako da proizvodi manje dima, što ga čini idealnim za upotrebu u zatvorenom prostoru ili na balkonu.
• LAKO ODRŽAVANJE: Nakon svake upotrebe, čišćenje roštilja može biti zamorno, ali ne i sa ovim modelom. Delovi se lako skidaju, što ti omogućava brzo i efikasno održavanje.
• KVALITETAN MATERIJAL: Izrađen od izdržljivih materijala, ovaj roštilj je dugotrajan i pouzdan partner za sve tvoje kulinarske avanture. Kvalitetna izrada garantuje da ćeš uživati u mnogim sezonskim roštiljanjima.
• MODERAN DIZAJN: Crni završetak daje ovom roštilju elegantan izgled koji će se savršeno uklopiti u svaki eksterijer ili enterijer. Neka tvoji prijatelji i porodica budu impresionirani ne samo ukusnom hranom već i stilom tvoje kuhinje na otvorenom.

Elektricni rostilj GR-572 Union karakteristike:
Električni roštilj,snaga 2300W
površina 38×24,5cm
5 nivoa regulacije temperature
funkcija manje dima,
delovi se skidaju radi lakseg odrzavanja

Proizvodjac:https://www.unionelectronics.rs/
Slični proizvodi:https://kupinaklik.com/kategorija-proizvoda/bela-tehnika/mali-kuhinjski-aparati/elektricni-rostilji/
Slike i opis su informativnog karaktera. Trenutnu raspoloživosti proizvoda možete proveriti telefonom ili putem našeg mail-a: kupinakliknis@gmail.com

Šifra proizvoda: avGR-572 Kategorija:
Težina 5 kg
Cena isporuke je u skladu sa cenovnikom:
do 2kg – cena dostave je 400 din
od 2kg do 15kg – cena dostave je 500 din
od 15kg do 30kg – cena dostave je 750 din
Guma putnička - cena dostave 300 din po gumi

Ako niste zadovoljni proizvodom kupljenim na sajtu kupinaklik.com, iz bilo kog razloga, u roku od 14 dana od dana prijema robe možete vratiti proizvod. Proizvod koji se vraća mora biti u istom stanju kao i kada je nabavljen i mora sadržati svu tehničku dokumentaciju (uputstvo, garanciju, pakovanje itd.). Proizvod mora biti bez bilo kakvih fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. Kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost robe koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili priroda, karakteristike i funkcionalnost robe. Kupac pismeno ili elektronski obaveštava prodavca u roku od 14 dana da vraća proizvod, pomoću Obrasca za odustanak koji se nalazi na poledjini računa. Troškove transporta pri vraćanju robe snosi kupac. Posle 14 dana od dana prijema Kupi na klik nije obavezna da vrati novac ili zameni robu.
Pozovite nas: 064/612 77 33
Elektricni rostilj GR-572 Union

Elektricni rostilj GR-572 Union

3,890.00 RSD 4,990.00 RSD

Pozovite nas