-20%

Sokovnik JC805EII Gorenje


Sokovnik JC805EII Gorenje zamisli da možeš da uživaš u svežem soku svakog jutra, punom vitamina i bez dodatih konzervansa. Sa Gorenje JC805EII sokovnikom, to je sada moguće.

7,190.00 RSD 8,990.00 RSD

* Cena je sa uračunatim PDV-om.
* Rok isporuke je od 2-7 radnih dana.
Šifra proizvoda:Spe06192

Sokovnik JC805EII Gorenje zamisli da možeš da uživaš u svežem soku svakog jutra, punom vitamina i bez dodatih konzervansa. Sa Gorenje JC805EII sokovnikom, to je sada moguće. Snažan motor od 800 W omogućava ti da brzo i lako izvučeš maksimum iz svakog ploda. Cediljka i mikrofilter od nerđajućeg čelika osiguravaju da ni kap dragocenog soka ne propadne.
• SNAŽAN MOTOR: Sokovnik Gorenje JC805EII opremljen je snažnim motorom od 800 W, koji omogućava brzo i efikasno ceđenje soka iz tvrdih i mekih plodova. Uživaj u svežem soku punom vitamina svakog dana.
• KVALITETAN FILTER: Uređaj se ističe cediljkom i mikrofilterom od nerđajućeg čelika, koji garantuju maksimalno izdvajanje soka i očuvanje hranljivih sastojaka.
• VELIKI OTVOR ZA PUNJENJE: Zahvaljujući XXL otvoru za punjenje prečnika 10 cm, ceo proces pripreme soka je brži i lakši jer nema potrebe za prethodnim seckanjem voća i povrća.
• PRAKTIČNOST I SIGURNOST: Sokovnik dolazi sa dve posude od 1,5 L, jednom za pulpu i drugom za sok sa poklopcem. Sigurnosni prekidač i stabilne gumene nožice pružaju dodatnu bezbednost i komfor tokom korišćenja.
• JEDNOSTAVNO ODRŽAVANJE: Čišćenje sokovnika je olakšano jer se neki delovi mogu prati u mašini za pranje sudova, a uključena četka pomaže u održavanju čistoće filtera.

Sokovnik JC805EII Gorenje karakteristike:
Snaga: 800 W
Inox
Nerđajući čelik
Jednostavno čišćenje
Rotirajuće dugme za uključivanje/isključivanje i regulaciju
Zaštitni poklopac
Materijal kućište: plastika i metal
Dimenzije aparata: 29 x 39.8 x 21
Težina jedinice: 3.7kg

Proizvođač:https://rs.gorenje.com/
Slični proizvodi:https://kupinaklik.com/?s=sokovnik&product_cat=0&post_type=product
Slike i opis su informativnog karaktera. Trenutnu raspoloživosti proizvoda možete proveriti telefonom ili putem našeg mail-a: prodaja@kupinaklik.com

Šifra proizvoda: Spe06192 Kategorija: Oznake: , , , , ,
Težina 4 kg
Cena isporuke je u skladu sa cenovnikom:
do 2kg – cena dostave je 400 din
od 2kg do 15kg – cena dostave je 500 din
od 15kg do 30kg – cena dostave je 750 din
Guma putnička - cena dostave 300 din po gumi

Ako niste zadovoljni proizvodom kupljenim na sajtu kupinaklik.com, iz bilo kog razloga, u roku od 14 dana od dana prijema robe možete vratiti proizvod. Proizvod koji se vraća mora biti u istom stanju kao i kada je nabavljen i mora sadržati svu tehničku dokumentaciju (uputstvo, garanciju, pakovanje itd.). Proizvod mora biti bez bilo kakvih fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. Kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost robe koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili priroda, karakteristike i funkcionalnost robe. Kupac pismeno ili elektronski obaveštava prodavca u roku od 14 dana da vraća proizvod, pomoću Obrasca za odustanak koji se nalazi na poledjini računa. Troškove transporta pri vraćanju robe snosi kupac. Posle 14 dana od dana prijema Kupi na klik nije obavezna da vrati novac ili zameni robu.
Pozovite nas: 064/612 77 33
Sokovnik JC805EII Gorenje

Sokovnik JC805EII Gorenje

7,190.00 RSD 8,990.00 RSD

Pozovite nas