-27%
,

Grejalica FH-100 Novia Bauer


Grejalica FH-100 Novia Bauer ova grejalica je savršen spoj funkcionalnosti i dizajna, prilagođen da zadovolji sve vaše potrebe za grejanjem.

2,190.00 RSD 2,990.00 RSD

* Cena je sa uračunatim PDV-om.
* Rok isporuke je od 2-7 radnih dana.
Šifra proizvoda:22417
bauer

Grejalica FH-100 Novia Bauer zamisli da se probudiš u hladno jutro, a tvoj dom je brzo i efikasno zagrejan zahvaljujući BAUER kaloriferu FH-100 Novia. Sa snagom od 2000 W, ovaj kalorifer je savršen izbor za brzo podizanje temperature u prostoriji. Bilo da želiš samo malo toplote ili potpuno zagrevanje, dve jačine rada ti omogućavaju da prilagodiš grejanje svojim potrebama.
Ne dozvoli da te promenljivo vreme iznenadi. Kada se dani malo ugreju, funkcija hladnog duvanja će osvežiti tvoj prostor, čineći ga prijatnim za boravak. Podesivi termostat ti daje kontrolu nad temperaturom, omogućavajući ti da stvoriš savršenu klimu za svoj dom.
Bezbednost ti je na prvom mestu? BAUER kalorifer FH-100 Novia dolazi sa ugrađenom zaštitom od pregrevanja i tip-over prekidačem koji automatski isključuje uređaj u slučaju prevrtanja. Takođe, ugrađena ručka olakšava premeštanje kalorifera gde god ti je potrebno.

Grejalica FH-100 Novia Bauer karakteristike:
Snaga 2000W
2 jačine rada 1000/2000W
Hladno duvanje
Termostat
Zaštita od pregrevanja
Tip-over prekidač
Ugrađena ručka

Proizvođač:https://www.bauerhomeappliances.com/
Slični proizvodi:https://kupinaklik.com/kategorija-proizvoda/bela-tehnika/elektricni-radijatori-i-grejalice/
Slike i opis su informativnog karaktera. Trenutnu raspoloživosti proizvoda možete proveriti telefonom ili putem našeg mail-a: prodaja@kupinaklik.com

Šifra proizvoda: 22417 Kategorije: ,
Težina 4 kg
Cena isporuke je u skladu sa cenovnikom:
do 2kg – cena dostave je 400 din
od 2kg do 15kg – cena dostave je 500 din
od 15kg do 30kg – cena dostave je 750 din
Guma putnička - cena dostave 300 din po gumi

Ako niste zadovoljni proizvodom kupljenim na sajtu kupinaklik.com, iz bilo kog razloga, u roku od 14 dana od dana prijema robe možete vratiti proizvod. Proizvod koji se vraća mora biti u istom stanju kao i kada je nabavljen i mora sadržati svu tehničku dokumentaciju (uputstvo, garanciju, pakovanje itd.). Proizvod mora biti bez bilo kakvih fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. Kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost robe koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili priroda, karakteristike i funkcionalnost robe. Kupac pismeno ili elektronski obaveštava prodavca u roku od 14 dana da vraća proizvod, pomoću Obrasca za odustanak koji se nalazi na poledjini računa. Troškove transporta pri vraćanju robe snosi kupac. Posle 14 dana od dana prijema Kupi na klik nije obavezna da vrati novac ili zameni robu.
Pozovite nas: 064/612 77 33
Grejalica FH-100 Novia Bauer

Grejalica FH-100 Novia Bauer

2,190.00 RSD 2,990.00 RSD

Pozovite nas