-10%

Slusalice ATH-PRO7X AudioTehnica


Slusalice ATH-PRO7X AudioTehnica vrhunske profesionalne DJ monitor slušalice na uhu za pronicljive audiofile. Sa svojim elegantnim dizajnom i impresivnim karakteristikama, ove slušalice će sigurno podići vaše iskustvo DJ-a na nove visine.

26,990.00 RSD 29,990.00 RSD

* Cena je sa uračunatim PDV-om.
* Rok isporuke je od 2-7 radnih dana.
Šifra proizvoda:avATH-PRO7X
Audio-Tehnica

Slusalice ATH-PRO7X AudioTehnica vrhunske profesionalne DJ monitor slušalice na uhu za pronicljive audiofile. Sa svojim elegantnim dizajnom i impresivnim karakteristikama, ove slušalice će sigurno podići vaše iskustvo DJ-a na nove visine.Doživite vrhunsku zvučnu izolaciju i impresivan kvalitet zvuka sa zatvorenim dinamičkim dizajnom ovih slušalica. Zatvorena konstrukcija pomaže da se blokira neželjena buka, omogućavajući vam da se fokusirate na muziku i povežete se sa svojom publikom na dubljem nivou.
Sa velikim prečnikom drajvera od 45 mm, ove slušalice pružaju preciznu i tačnu reprodukciju zvuka u celom frekventnom opsegu. Bez obzira da li miksate numere ili uživate u omiljenoj muzici, ATH-PRO7Ks slušalice osiguravaju dinamično i upečatljivo iskustvo slušanja.
Sa širokim opsegom frekvencijskog odziva od 5 do 40.000 Hz, ove slušalice beleže svaku nijansu i detalj vaše muzike. Od dubokog, prodornog basa do kristalno čistih visokih tonova, uživajte u uravnoteženom i impresivnom audio iskustvu koje oživljava vašu muziku.
Teške od samo 220 g bez kabla i konektora, ove slušalice su lagane i udobne, što vam omogućava da ih nosite duže vreme bez ikakve nelagodnosti. Bez obzira da li nastupate na bini ili miksate pesme u studiju, ATH-PRO7Ks slušalice nude dobro prianjanje koje ostaje na mestu satima neprekidne upotrebe.

Slusalice ATH-PRO7X AudioTehnica karakteristike:
Tip slušalica: Zatvorene, dinamične
Prečnik drajvera: 45 mm
Frekventni opseg: 5 – 40.000 Hz
Maksimalna ulazna snaga: 2.000 mW na 1 kHz
Osetljivost: 100 dB

Proizvođač:https://www.audio-technica.com/en-eu/
Slični proizvodi: https://kupinaklik.com/kategorija-proizvoda/tv-video-audio-foto/audio/slusalice/
Slike i opis su informativnog karaktera. Trenutnu raspoloživosti proizvoda možete proveriti telefonom ili putem našeg mail-a: prodaja@kupinaklik.com

Šifra proizvoda: avATH-PRO7X Kategorija: Oznake: , , , ,
Težina 1 kg
Cena isporuke je u skladu sa cenovnikom:
do 2kg – cena dostave je 400 din
od 2kg do 15kg – cena dostave je 500 din
od 15kg do 30kg – cena dostave je 750 din
Guma putnička - cena dostave 300 din po gumi

Ako niste zadovoljni proizvodom kupljenim na sajtu kupinaklik.com, iz bilo kog razloga, u roku od 14 dana od dana prijema robe možete vratiti proizvod. Proizvod koji se vraća mora biti u istom stanju kao i kada je nabavljen i mora sadržati svu tehničku dokumentaciju (uputstvo, garanciju, pakovanje itd.). Proizvod mora biti bez bilo kakvih fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. Kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost robe koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili priroda, karakteristike i funkcionalnost robe. Kupac pismeno ili elektronski obaveštava prodavca u roku od 14 dana da vraća proizvod, pomoću Obrasca za odustanak koji se nalazi na poledjini računa. Troškove transporta pri vraćanju robe snosi kupac. Posle 14 dana od dana prijema Kupi na klik nije obavezna da vrati novac ili zameni robu.
Pozovite nas: 064/612 77 33
Slusalice ATH-PRO7X AudioTehnica

Slusalice ATH-PRO7X AudioTehnica

26,990.00 RSD 29,990.00 RSD

Pozovite nas