-20%

Mini bar frizider RCD76WH Comfee


Mini bar frizider RCD76WH Comfee ispuniće Vaša očekivanja. Savršen za upotrebu kod kuće i u automobilu, pomoći će da rashladite omiljena pića.

11,990.00 RSD 14,990.00 RSD

* Cena je sa uračunatim PDV-om.
* Rok isporuke je od 2-7 radnih dana.
Šifra proizvoda:avRCD76WH

Mini bar frizider RCD76WH Comfee sa jednim vratima je kompaktno i praktično rešenje za vaše potrebe za hlađenjem. Sa zapreminom frižidera od 45 litara i dodatnom komorom za zamrzavanje, ovaj uređaj je idealan za manje prostore, kancelarije ili kao dodatni frižider u domaćinstvu.
Frižider je opremljen staklenim policama koje omogućavaju lakše čišćenje i bolju preglednost. Ručno otapanje omogućava vam kontrolu nad održavanjem uređaja, dok podesive nogice po visini olakšavaju postavljanje frižidera na neravne površine.
Sa energetskom klasom F, ovaj frižider nudi ekonomičnu potrošnju energije. Nivo buke od 42 dB osigurava tihu radnu atmosferu, što je idealno za bilo koji prostor u kojem se koristi.

Mini bar frizider RCD76WH Comfee karakteristike:
Zapremina frižidera: 45 litara
Komora za zamrzavanje
Staklene police
Ručno otapanje
Nivo buke: 42 dB
Energetska klasa: F
Nogice podesive po visini
Dimenzije (V/D/Š): 472 x 450 x 492 mm

Proizviđač:https://www.comfee-uk.com/
Slični proizvodi:https://kupinaklik.com/kategorija-proizvoda/bela-tehnika/frizideri/
Slike i opis su informativnog karaktera. Trenutnu raspoloživosti proizvoda možete proveriti telefonom ili putem našeg mail-a: kupinakliknis@gmail.com

Šifra proizvoda: avRCD76WH Kategorija:
Cena isporuke je u skladu sa cenovnikom:
do 2kg – cena dostave je 400 din
od 2kg do 15kg – cena dostave je 500 din
od 15kg do 30kg – cena dostave je 750 din
Guma putnička - cena dostave 300 din po gumi

Ako niste zadovoljni proizvodom kupljenim na sajtu kupinaklik.com, iz bilo kog razloga, u roku od 14 dana od dana prijema robe možete vratiti proizvod. Proizvod koji se vraća mora biti u istom stanju kao i kada je nabavljen i mora sadržati svu tehničku dokumentaciju (uputstvo, garanciju, pakovanje itd.). Proizvod mora biti bez bilo kakvih fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. Kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost robe koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili priroda, karakteristike i funkcionalnost robe. Kupac pismeno ili elektronski obaveštava prodavca u roku od 14 dana da vraća proizvod, pomoću Obrasca za odustanak koji se nalazi na poledjini računa. Troškove transporta pri vraćanju robe snosi kupac. Posle 14 dana od dana prijema Kupi na klik nije obavezna da vrati novac ili zameni robu.
Pozovite nas: 064/612 77 33
Mini bar frizider RCD76WH Comfee

Mini bar frizider RCD76WH Comfee

11,990.00 RSD 14,990.00 RSD

Pozovite nas