-25%
,

Blender NB606B Nutribullet


Blender NB606B Nutribullet je tvoj pouzdani partner u kuhinji kada je reč o pripremi zdravih i hranljivih obroka. Sa snažnim motorom od 600 W, ovaj blender je sposoban da u rekordnom roku pretvori tvoje omiljene sastojke u ukusne i nutritivne napitke.

7,490.00 RSD 9,990.00 RSD

* Cena je sa uračunatim PDV-om.
* Rok isporuke je od 2-7 radnih dana.
Šifra proizvoda:Spe13124-avNB606B

Blender NB606B Nutribullet je tvoj pouzdani partner u kuhinji kada je reč o pripremi zdravih i hranljivih obroka. Sa snažnim motorom od 600 W, ovaj blender je sposoban da u rekordnom roku pretvori tvoje omiljene sastojke u ukusne i nutritivne napitke. Njegov kompaktni dizajn omogućava lako skladištenje i neće zauzeti previše prostora na tvojoj radnoj površini.
Jednostavnost korišćenja je ono što Nutribullet izdvaja od ostalih blendera. Samo napuni čašu, zavrti i gotovo – bez komplikovanih postavki i dugmića. Uz to, dolazi sa dve praktične čaše koje ti omogućavaju da svoj zdravi obrok ili napitak poneseš sa sobom na posao, u šetnju ili na trening.
Nutribullet Pro nije samo blender, već uređaj koji pomaže u ekstrakciji hranljivih sastojaka zahvaljujući svojoj inovativnoj oštrici. To znači da ćeš dobiti najviše iz svakog sastojka, čuvajući vitamine i minerale koji su ključni za tvoje zdravlje.

Blender NB606B Nutribullet karakteristike:
Upoznajte originalni Nutribullet, ekstraktor hranjivih sastojaka.
Kompaktnog dizajna s moćnim motorom od 600 W.
Vi birate sastojke, a blender za Vas obične namirnice pretvara u super hranu.
Snažna oštrica od nehrđajućeg čelika dizajnirana je za optimalnu ekstrakciju hranjivih sastojaka.
Intuitivan dizajn Vam omogućava jednostavno korišćenje: postavite čašu na bazu motora, zakrenite i blendajte.
Obruč sa ručkom
Čaše od tritana bez BPA:
– 710 ml
– 523 ml
Oštrica od nerđajućeg čelika
6-kraka oštrica
Obruč za čašu
Obruč sa ručkom

Proizvodjac:https://www.nutribullet.com/
Slicni proizvodi:https://kupinaklik.com/kategorija-proizvoda/bela-tehnika/mali-kuhinjski-aparati/blenderi-i-seckalice/
Slike i opis su informativnog karaktera. Trenutnu raspoloživosti proizvoda možete proveriti telefonom ili putem našeg mail-a: prodaja@kupinaklik.com

Šifra proizvoda: Spe13124-avNB606B Kategorije: ,
Težina 3 kg
Cena isporuke je u skladu sa cenovnikom:
do 2kg – cena dostave je 400 din
od 2kg do 15kg – cena dostave je 500 din
od 15kg do 30kg – cena dostave je 750 din
Guma putnička - cena dostave 300 din po gumi

Ako niste zadovoljni proizvodom kupljenim na sajtu kupinaklik.com, iz bilo kog razloga, u roku od 14 dana od dana prijema robe možete vratiti proizvod. Proizvod koji se vraća mora biti u istom stanju kao i kada je nabavljen i mora sadržati svu tehničku dokumentaciju (uputstvo, garanciju, pakovanje itd.). Proizvod mora biti bez bilo kakvih fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. Kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost robe koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili priroda, karakteristike i funkcionalnost robe. Kupac pismeno ili elektronski obaveštava prodavca u roku od 14 dana da vraća proizvod, pomoću Obrasca za odustanak koji se nalazi na poledjini računa. Troškove transporta pri vraćanju robe snosi kupac. Posle 14 dana od dana prijema Kupi na klik nije obavezna da vrati novac ili zameni robu.
Pozovite nas: 064/612 77 33
Blender NB606B Nutribullet

Blender NB606B Nutribullet

7,490.00 RSD 9,990.00 RSD

Pozovite nas