-19%

Stapni mikser MQ5235WH Braun


Stapni mikser MQ5235WH Braun je savršen alat za svakog ljubitelja kuvanja. Sa svojim snažnim motorom i raznovrsnim funkcijama, ovaj mikser će ti pomoći da lako pripremiš različite recepte.

6,890.00 RSD 8,490.00 RSD

* Cena je sa uračunatim PDV-om.
* Rok isporuke je od 2-7 radnih dana.
Šifra proizvoda:avMQ5235WH

Stapni mikser MQ5235WH Braun je savršen alat za svakog ljubitelja kuvanja. Sa svojim snažnim motorom i raznovrsnim funkcijama, ovaj mikser će ti pomoći da lako pripremiš različite recepte. Zahvaljujući tehnologiji koja sprečava prskanje, možeš da mešaš sastojke bez brige o neredu.
Ergonomska ručka i EasyClick sistem omogućavaju ti da sa lakoćom menjaš nastavke i prilagođavaš mikser svakom zadatku. Bilo da praviš smuti, seckaš povrće ili mućkaš krem, ovaj mikser je tu da ti olakša posao.
Sa 21 nivoom brzine i dodatnim turbo pojačanjem, imaš potpunu kontrolu nad teksturama tvojih jela, što ti omogućava da postigneš savršenstvo u svakom receptu.

Stapni mikser MQ5235WH Braun karakteristike:
Snaga 1000W
Posuda 500ml
21 Brzina + Turbo
Regulacija brzine
PowerBell i Splash control tehnologija
Easy Click sistem
Dodatak za seckalicu 500ml
Dodatak za mućenje
Bela boja

Proizvođač:https://rs.braun.com/sr
Slični proizvodi:https://kupinaklik.com/kategorija-proizvoda/bela-tehnika/mali-kuhinjski-aparati/mikseri/
Slike i opis su informativnog karaktera. Trenutnu raspoloživosti proizvoda možete proveriti telefonom ili putem našeg mail-a: prodaja@kupinaklik.com

Šifra proizvoda: avMQ5235WH Kategorija:
Težina 2 kg
Cena isporuke je u skladu sa cenovnikom:
do 2kg – cena dostave je 400 din
od 2kg do 15kg – cena dostave je 500 din
od 15kg do 30kg – cena dostave je 750 din
Guma putnička - cena dostave 300 din po gumi

Ako niste zadovoljni proizvodom kupljenim na sajtu kupinaklik.com, iz bilo kog razloga, u roku od 14 dana od dana prijema robe možete vratiti proizvod. Proizvod koji se vraća mora biti u istom stanju kao i kada je nabavljen i mora sadržati svu tehničku dokumentaciju (uputstvo, garanciju, pakovanje itd.). Proizvod mora biti bez bilo kakvih fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. Kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost robe koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili priroda, karakteristike i funkcionalnost robe. Kupac pismeno ili elektronski obaveštava prodavca u roku od 14 dana da vraća proizvod, pomoću Obrasca za odustanak koji se nalazi na poledjini računa. Troškove transporta pri vraćanju robe snosi kupac. Posle 14 dana od dana prijema Kupi na klik nije obavezna da vrati novac ili zameni robu.
Pozovite nas: 064/612 77 33
Stapni mikser MQ5235WH Braun

Stapni mikser MQ5235WH Braun

6,890.00 RSD 8,490.00 RSD

Pozovite nas