-23%

Cediljka za citruse CJ3000WH Braun


Cediljka za citruse CJ3000WH Braun pruža izuzetnu funkcionalnost i efikasnost za sve ljubitelje sveže iscijeđenih sokova.

2,290.00 RSD 2,990.00 RSD

* Cena je sa uračunatim PDV-om.
* Rok isporuke je od 2-7 radnih dana.
Šifra proizvoda:avCJ3000WH

Cediljka za citruse CJ3000WH Braun pruža izuzetnu funkcionalnost i efikasnost za sve ljubitelje sveže iscijeđenih sokova. Opremljena s motorom od 20W, ova citruseta je idealna za efikasno i brzo cedjenje, omogućavajući vam da uživate u najboljem iz svakog voća bez komplikacija.
Ova citruseta se ističe svojom sposobnošću da prilagodi količinu pulpe u soku zahvaljujući prilagodljivom kontrolnom mehanizmu pulpe. Pored toga, Braun CJ3000WH ima funkciju automatskog starta/stopa koja se aktivira pritiskom voća na konus, što cedjenje čini jednostavnim i intuitivnim. Takođe, možete jednostavno pratiti količinu soka koji ste iscijedili zahvaljujući meri na posudi aparata.
Braun Citruseta CJ3000WH je dizajnirana za lako održavanje. Svi delovi koji dolaze u kontakt sa sokom lako se skidaju i mogu se prati u mašini za sudove, što olakšava čišćenje. Kompaktan i praktičan dizajn osigurava da citruseta ne zauzima mnogo prostora na radnoj površini, dok njena stabilnost garantuje sigurnost u toku upotrebe. Sa elegantnim belim završetkom, ovaj aparat će se lepo uklopiti u estetiku bilo koje kuhinje.

Cediljka za citruse CJ3000WH Braun karakteristike:
Kapacitet 350ml
Bela boja
Posuda sa mernim oznakama
Automatski STOP/START
Podesiva kontrola pulpe
Dvosmerna rotacija
Poklopac

Proizviđač:https://rs.braun.com/sr
Slični proizvodi:https://kupinaklik.com/kategorija-proizvoda/bela-tehnika/mali-kuhinjski-aparati/sokovnici-i-cediljke/
Slike i opis su informativnog karaktera. Trenutnu raspoloživosti proizvoda možete proveriti telefonom ili putem našeg mail-a: prodaja@kupinaklik.com

Šifra proizvoda: avCJ3000WH Kategorija:
Težina 2 kg
Cena isporuke je u skladu sa cenovnikom:
do 2kg – cena dostave je 400 din
od 2kg do 15kg – cena dostave je 500 din
od 15kg do 30kg – cena dostave je 750 din
Guma putnička - cena dostave 300 din po gumi

Ako niste zadovoljni proizvodom kupljenim na sajtu kupinaklik.com, iz bilo kog razloga, u roku od 14 dana od dana prijema robe možete vratiti proizvod. Proizvod koji se vraća mora biti u istom stanju kao i kada je nabavljen i mora sadržati svu tehničku dokumentaciju (uputstvo, garanciju, pakovanje itd.). Proizvod mora biti bez bilo kakvih fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. Kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost robe koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili priroda, karakteristike i funkcionalnost robe. Kupac pismeno ili elektronski obaveštava prodavca u roku od 14 dana da vraća proizvod, pomoću Obrasca za odustanak koji se nalazi na poledjini računa. Troškove transporta pri vraćanju robe snosi kupac. Posle 14 dana od dana prijema Kupi na klik nije obavezna da vrati novac ili zameni robu.
Pozovite nas: 064/612 77 33
Cediljka za citruse CJ3000WH Braun

Cediljka za citruse CJ3000WH Braun

2,290.00 RSD 2,990.00 RSD

Pozovite nas