-22%

Akumulatorska busilica TE-CD 18/2 Li +39 1×2.5Ah


Akumulatorska busilica TE-CD 18/2 Li +39 1×2.5Ah akumulatorska bušilica/šrafilica je kompaktna i lagana i nudi slobodu bez kabla za poslove u domu, radionici i garaži. Ovaj praktičan set je član Power X-Change porodice. Punjive baterije se mogu koristiti u svim PXC uređajima iz kompanije Einhell. Za moćno šrafljenje vijaka ili brzo bušenje, ova akumulatorska šrafilica/bušilica sa dve brzine daje izuzetne rezultate i pruža snagu i izdržljivost.

14,790.00 RSD 18,890.00 RSD

* Cena je sa uračunatim PDV-om.
* Rok isporuke je od 2-7 radnih dana.
Šifra proizvoda:4514219

Akumulatorska busilica TE-CD 18/2 Li +39 1×2.5Ah akumulatorska bušilica/šrafilica je kompaktna i lagana i nudi slobodu bez kabla za poslove u domu, radionici i garaži. Ovaj praktičan set je član Power X-Change porodice. Punjive baterije se mogu koristiti u svim PXC uređajima iz kompanije Einhell. Za moćno šrafljenje vijaka ili brzo bušenje, ova akumulatorska šrafilica/bušilica sa dve brzine daje izuzetne rezultate i pruža snagu i izdržljivost. Jednostruka stezna glava sa brzom promenom (10 mm/jednostruka) sa funkcijom brzog zaustavljanja omogućava brzu promenu potrebne dodatne opreme, bilo da se radi o odgovarajućem bitu za šrafljenje ili preciznoj burgiji. Automatsko zaključavanje osovine omogućava brzu promenu alata. Klizna spojnica obrtnog momenta omogućava korisniku osetljivo rukovanje, za uredan rad u svakoj situaciji. Ergonomski meki rukohvat omogućuje udobno rukovanje, čak i pri dugim periodima rada. Integrisano LED svetlo osvetljava radnu površinu. Sa ovim akumulatorskim setom šrafilice, korisnik je savršeno opremljen, jer ne samo da uključuje praktični držač za pojas, već i 1×2,5 Ah PXC punjivu bateriju, brzi punjač baterija i sveobuhvatni komplet bitova od 39 komada. Sve se može savršeno odložiti u praktičnom E-Box Basic koferu.

Akumulatorska busilica TE-CD 18/2 Li +39 1×2.5Ah karakteristike:
Član Power X-Change porodice
Zupčanik sa 2 brzine za snažno bušenje i šrafljenje
Jednostruka stezna glava sa brzom promenom
Automatsko zaključavanje osovine za laku promenu alata
Spojnica za preopterećenje sprečava prekomerno zatezanje vijaka
Ergonomska mekana drška za udoban rad
Uključuje LED svetlo za osvetljavanje radne površine
Uključuje i praktičan držač za pojas
Uključuje 1 X 2,5 Ah punjive PXC baterije i brzi punjač
Isporučuje se u praktičnom E-Box Basic koferu za transport i čuvanje
Isporučuje se sa opširnim kompletom bitova i burgija od 39 komada

Slični proizvodi: https://kupinaklik.com/kategorija-proizvoda/alat-i-radionica/elektricni-alati/busilice-i-srafilice/
Naši partneri:https://www.eponuda.com/
Slike i opis su informativnog karaktera. Trenutnu raspoloživosti proizvoda možete proveriti telefonom ili putem našeg mail-a: kupinakliknis@gmail.com

Šifra proizvoda: 4514219 Kategorija:
Težina 4 kg
Cena isporuke je u skladu sa cenovnikom:
do 2kg – cena dostave je 400 din
od 2kg do 15kg – cena dostave je 500 din
od 15kg do 30kg – cena dostave je 750 din
Guma putnička - cena dostave 300 din po gumi

Ako niste zadovoljni proizvodom kupljenim na sajtu kupinaklik.com, iz bilo kog razloga, u roku od 14 dana od dana prijema robe možete vratiti proizvod. Proizvod koji se vraća mora biti u istom stanju kao i kada je nabavljen i mora sadržati svu tehničku dokumentaciju (uputstvo, garanciju, pakovanje itd.). Proizvod mora biti bez bilo kakvih fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. Kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost robe koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili priroda, karakteristike i funkcionalnost robe. Kupac pismeno ili elektronski obaveštava prodavca u roku od 14 dana da vraća proizvod, pomoću Obrasca za odustanak koji se nalazi na poledjini računa. Troškove transporta pri vraćanju robe snosi kupac. Posle 14 dana od dana prijema Kupi na klik nije obavezna da vrati novac ili zameni robu.
Pozovite nas: 064/612 77 33
Akumulatorska busilica TE-CD 18/2 Li +39 1x2.5Ah

Akumulatorska busilica TE-CD 18/2 Li +39 1×2.5Ah

14,790.00 RSD 18,890.00 RSD

Pozovite nas