-18%

Formula na pedale Mercedes-Benz 953 bela


Formula na pedale je namenjena za jedno dete. Preporučuje se da to bude dete starije od 3 godine i da ne bude teže od 25kg. Formula je izuzetno kvalitetne izrade.

17,990.00 RSD 21,990.00 RSD

* Cena je sa uračunatim PDV-om.
* Rok isporuke je od 2-7 radnih dana.
Šifra proizvoda:953b

Formula na pedale Mercedes-Benz 953 bela je vrhunsko vozilo vrlo modernog izgleda koje vec´ dugi niz godina nudi zabavu svakom detetu. Originalni Mercedesov dizajn Karting ima prednju masku pod Mercedesovom licencom, verno kopirajuc´i dizajn Mercedesovih automobila, što daje izgled luksuza i elegancije. Opremljen je velikim EVA točkovima, koji pružaju povec´anu udobnost u vožnji. Ovaj karting na pedale ima ergonomski, sportski, moderan oblik i izuzetno jak čelični okvir. Kvalitet materijala za ramove i plastičnih elemenata je odličan! Moguc´nost vožnje vozilom napred i nazad. Karting se može voziti napred ili nazad, samo promenom smera okretanja pedale. Neklizna pedala Ovaj kart ima pedale napravljene od neklizajuc´eg materijala. Sedište je podesivo i udobno. Takođe je opremljen sigurnosnim pojasom u dve tačke. Materijal koji se koristi za izradu stolice nije toksičan za dete. Sedište ima dva podešavanja položaja u zavisnosti od veličine deteta (podešavanje +/- 6 cm) Sportski volan Kart je opremljen sportskim upravljačem koji oponaša originalni model i ima ugrađen originalni Mercedesov logo.

Formula na pedale Mercedes-Benz 953 bela karakteristike:
Zbog sigurnosti kart je opremljen ručnom kočnicom na zadnjim točkovima. Lanac za prenos snage od pedala do zadnjih točkova vrlo je dobrog kvaliteta. Karakteristike proizvoda Maksimalna dozvoljena težina deteta: 25 kg. Težina vozila: 14 kg Dužina 115 cm Širina 57 cm Visina 61 cm prečnik točka 29 cm, debljina točka 9 cm dimenzije stolice: 39 x 24 cm dimenzije naslona sedišta: 34 x 32 cm Upozorenja: 1. Sklapanjee mora obaviti odrasla osoba (traje oko 15 minuta). 2. Vožnja mora uvek biti pod nadzorom odrasle osobe, ne voziti javnim putevima (u javnom saobrac´aju), u blizini opasnih mesta, to može dovesti do nesrec´e. 3. Nosite zaštitnu opremu: kaciga, jastučic´i za koleno, lakat. 4. Namenjeno za decu: od 3 do 8 godina

Šifra proizvoda: 953b Kategorija: Oznaka:
Težina 0.00000000 kg
Dimenzija

101x61x62cm

Napomena

Proizvod se isporučuje u originalnoj kutiji, nenamontiran.
Za montažu proizvoda potrebno je oko 30 min.
Od alata su vam potrebni šrafciger i klešta, alat nije deo seta.
Proizvod nije za profesional

Uzrast

Predvidjeno za uzrast 3+

Maksimalna težina korisnika

preporuceno maksimalno opterećenje do 20kg

Boja

Dostupan u plavoj i crvenoj boji

Karakteristike

EVA meke gume
Za jedno dete
Sigurnosni pojas

Cena isporuke je u skladu sa cenovnikom:
do 2kg – cena dostave je 400 din
od 2kg do 15kg – cena dostave je 500 din
od 15kg do 30kg – cena dostave je 750 din
Guma putnička - cena dostave 300 din po gumi

Ako niste zadovoljni proizvodom kupljenim na sajtu kupinaklik.com, iz bilo kog razloga, u roku od 14 dana od dana prijema robe možete vratiti proizvod. Proizvod koji se vraća mora biti u istom stanju kao i kada je nabavljen i mora sadržati svu tehničku dokumentaciju (uputstvo, garanciju, pakovanje itd.). Proizvod mora biti bez bilo kakvih fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. Kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost robe koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili priroda, karakteristike i funkcionalnost robe. Kupac pismeno ili elektronski obaveštava prodavca u roku od 14 dana da vraća proizvod, pomoću Obrasca za odustanak koji se nalazi na poledjini računa. Troškove transporta pri vraćanju robe snosi kupac. Posle 14 dana od dana prijema Kupi na klik nije obavezna da vrati novac ili zameni robu.
Pozovite nas: 064/612 77 33
Formula na pedale Mercedes-Benz 953 bela

Formula na pedale Mercedes-Benz 953 bela

17,990.00 RSD 21,990.00 RSD

Pozovite nas