-16%
,

Baterija 18V 4Ah PXC Plus Twinpack


Baterija 18V 4Ah PXC Plus Twinpack je deo višenamenskog i beskonačno kombinabilnog Power X-Change baterijskog sistema iz Einhell-a. Univerzalne X-Change baterije obezbeđuju snagu i izdržljivost za sve bežične alate u celoj proizvodnoj porodici koja pokriva sektor vrta i radionice.

9,990.00 RSD 11,890.00 RSD

* Cena je sa uračunatim PDV-om.
* Rok isporuke je od 2-7 radnih dana.
Šifra proizvoda:4511629

Baterija 18V 4Ah PXC Plus Twinpack je deo višenamenskog i beskonačno kombinabilnog Power X-Change baterijskog sistema iz Einhell-a. Univerzalne X-Change baterije obezbeđuju snagu i izdržljivost za sve bežične alate u celoj proizvodnoj porodici koja pokriva sektor vrta i radionice. Prednosti za korisnike su jasne: sa jednom baterijom i jednim punjačem za sve uređaje ne samo da se značajno štedi na kupovini, već njen univerzalni karakter štiti životnu sredinu i nudi fleksibilnost u kući i vrtu. Više neće biti nereda i haosa sa raznim baterijama i punjačima za svaki pojedinačni uređaj. Najnovija generacija litijum-jonskih ćelija pruža 100 % više snage za maksimalne performanse u svim aplikacijama, uz kompaktniji dizajn i smanjenu težinu. Takođe, naša PLUS tehnologija isporučuje dodatnu snagu za intenzivan rad.

Baterija 18V 4Ah PXC Plus Twinpack karakteristike:
Univerzalno kompatibilan sa svim Power X-Change uređajima
Plus tehnologija: veća snaga za intenzivniji rad
Bežična sloboda i fleksibilnost u kući i vrtu
Sistem upravljanja baterijom (ABS) za optimalno praćenje stanja baterije
Najbolje performanse, sigurnost, izdržljivost i vek trajanja zahvaljujući ABS-u
Nisko samopražnjenje zahvaljujući kvalitetnim Li-ion ćelijama
LED ekran sa 3 nivoa za kontrolu stanja napunjenosti
Visoka otpornost na udarce i dobar hvat zahvaljujući gumiranom kućištu
Kućište zaštićeno od prašine i korozije
Uvučena ručka za lako vađenje baterije iz alata
Korišćenje u paru za 36 V aplikacije

Slični proizvodi: https://kupinaklik.com/kategorija-proizvoda/alat-i-radionica/elektricni-alati/busilice-i-srafilice/
Porizvođač: https://www.einhell.rs/
Slike i opis su informativnog karaktera. Trenutnu raspoloživosti proizvoda možete proveriti telefonom ili putem našeg mail-a: kupinakliknis@gmail.com

Šifra proizvoda: 4511629 Kategorije: ,
Cena isporuke je u skladu sa cenovnikom:
do 2kg – cena dostave je 400 din
od 2kg do 15kg – cena dostave je 500 din
od 15kg do 30kg – cena dostave je 750 din
Guma putnička - cena dostave 300 din po gumi

Ako niste zadovoljni proizvodom kupljenim na sajtu kupinaklik.com, iz bilo kog razloga, u roku od 14 dana od dana prijema robe možete vratiti proizvod. Proizvod koji se vraća mora biti u istom stanju kao i kada je nabavljen i mora sadržati svu tehničku dokumentaciju (uputstvo, garanciju, pakovanje itd.). Proizvod mora biti bez bilo kakvih fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. Kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost robe koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili priroda, karakteristike i funkcionalnost robe. Kupac pismeno ili elektronski obaveštava prodavca u roku od 14 dana da vraća proizvod, pomoću Obrasca za odustanak koji se nalazi na poledjini računa. Troškove transporta pri vraćanju robe snosi kupac. Posle 14 dana od dana prijema Kupi na klik nije obavezna da vrati novac ili zameni robu.
Pozovite nas: 064/612 77 33
Baterija 18V 4Ah PXC Plus Twinpack

Baterija 18V 4Ah PXC Plus Twinpack

9,990.00 RSD 11,890.00 RSD

Pozovite nas