-26%

Guralica i edukativni sto za decu 2u1 BBOTOYS


Ova hodalica za bebe je savršena za mališane da nauče da hodaju, a panel za igru pomaže u stimulisanju mašte i inspiraciji stvaralačkih sposobnosti bebe.

3,690.00 RSD 4,990.00 RSD

* Cena je sa uračunatim PDV-om.
* Rok isporuke je od 2-7 radnih dana.
Šifra proizvoda:HE0829
bbo

Guralica i edukativni sto za decu 2u1 BBOTOYS model HE0829, je zabavno i praktično rešenje koje kombinuje funkcionalnost guralice i edukativnog stola u jednom proizvodu. Ova inovativna guralica omogućava deci da istražuju i uče dok se igraju.

Kao guralica, omogućava deci da vežbaju motoričke veštine i razvijaju ravnotežu dok se kreću okolo. Sa svojom stabilnom konstrukcijom i udobnom ručkom, pruža sigurnost i podršku dok deca uče da hodaju.

Osim toga, ovaj proizvod se lako pretvara u edukativni sto koji pruža različite aktivnosti za učenje i zabavu. Na stolu se mogu naći različite igračke, puzzle, brojalice i bojanke koje podstiču razvoj kognitivnih veština, kao što su prepoznavanje oblika, boja i brojeva.

Sa svojim višenamenskim dizajnom, HE0829 je praktičan proizvod koji štedi prostor i pruža deci raznolike mogućnosti za igru i učenje. Ovaj 2u1 proizvod je odličan dodatak dečjoj sobi ili igraonici, pružajući deci interaktivno iskustvo koje će podsticati njihov razvoj na različitim nivoima.

Guralica i edukativni sto za decu 2u1 BBOTOYS karakteristike:
• Namenjena za uzrast od 12 meseci
• Visina ručke je podesiva, a zadnji točkovi se mogu zaključavati
• Štaviše, roditelji mogu da ubace 4 noge u žlebove na zadnjoj strani ploče da bi napravili sto za igru
• Pomaže u promovisanju čula dodira, vizuelnog treninga, treninga udova i slušnog treninga
• Odlična zabava za decu i obično postaje njihova omiljena igračka
• Zahteva 3 AAA baterije

Partneri:https://www.eponuda.com/
Slični proizvodi:https://kupinaklik.com/?s=guralica&product_cat=0&post_type=product
Slike i opis su informativnog karaktera. Trenutnu raspoloživosti proizvoda možete proveriti telefonom ili putem našeg mail-a: prodaja@kupinaklik.com

Šifra proizvoda: HE0829 Kategorija: Oznake: , ,
Težina 5 kg
Cena isporuke je u skladu sa cenovnikom:
do 2kg – cena dostave je 400 din
od 2kg do 15kg – cena dostave je 500 din
od 15kg do 30kg – cena dostave je 750 din
Guma putnička - cena dostave 300 din po gumi

Ako niste zadovoljni proizvodom kupljenim na sajtu kupinaklik.com, iz bilo kog razloga, u roku od 14 dana od dana prijema robe možete vratiti proizvod. Proizvod koji se vraća mora biti u istom stanju kao i kada je nabavljen i mora sadržati svu tehničku dokumentaciju (uputstvo, garanciju, pakovanje itd.). Proizvod mora biti bez bilo kakvih fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. Kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost robe koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili priroda, karakteristike i funkcionalnost robe. Kupac pismeno ili elektronski obaveštava prodavca u roku od 14 dana da vraća proizvod, pomoću Obrasca za odustanak koji se nalazi na poledjini računa. Troškove transporta pri vraćanju robe snosi kupac. Posle 14 dana od dana prijema Kupi na klik nije obavezna da vrati novac ili zameni robu.
Pozovite nas: 064/612 77 33
Guralica i edukativni sto za decu 2u1 BBOTOYS

Guralica i edukativni sto za decu 2u1 BBOTOYS

3,690.00 RSD 4,990.00 RSD

Pozovite nas