-20%

Elektricni rostilj sa postoljem BQ-2820 Tristar


Elektricni rostilj sa postoljem BQ-2820 Tristar je izuzetno praktičan i fleksibilan, pružajući odlične performanse za pripremu obroka bez mnogo truda.

3,990.00 RSD 4,990.00 RSD

* Cena je sa uračunatim PDV-om.
* Rok isporuke je od 2-7 radnih dana.
Šifra proizvoda:avBQ-2820

Elektricni rostilj sa postoljem BQ-2820 Tristar je izuzetno praktičan i fleksibilan, pružajući odlične performanse za pripremu obroka bez mnogo truda. Sa snagom od 200W i površinom za pečenje od 45 x 22 cm, ovaj roštilj omogućava lako pripremanje raznovrsnih jela. Karakteriše ga i funkcija manje dima, što ga čini idealnim za upotrebu kako na otvorenom, tako i u zatvorenom prostoru. Regulacija temperature dopušta prilagođavanje toplote prema potrebama specifičnih namirnica, a pilot svetlo ukazuje kada je uređaj uključen i spreman za korišćenje.
Dizajn Tristar BQ-2820 omogućava dvostruku funkcionalnost; može se koristiti kao stojeći roštilj na pripadajućim nogicama ili kao stoni model, pružajući izuzetnu prilagodljivost bez obzira na prostor u kojem se nalazite. Ovaj elegantan i kompaktan roštilj lako se uklapa u različite ambijente, od balkona do kuhinje, a jednostavna montaža i demontaža postolja olakšava njegovo skladištenje i transport.
Tristar električni roštilj BQ-2820 je savršen za sve koji traže efikasan i jednostavan način za pripremu zdravih obroka. Bilo da pripremate meso, ribu, povrće ili čak sendviče, ovaj roštilj će zadovoljiti sve vaše potrebe. Uređaj je dizajniran tako da minimizira proizvodnju dima, omogućavajući ugodnije iskustvo kuvanja, a laka čistoća i održavanje čine ga praktičnim dodatkom svakoj kuhinji.

Elektricni rostilj sa postoljem BQ-2820 Tristar karakteristike:
Električni roštilj
Snaga 2000W
Površina 45 x 22 cm
Visina: 70 cm
Regulacija temperature
Funkcija manje dima
Pilot svetlo
Uredjaj se može koristiti kao stojeći roštilj na pripadajućim nogicama ili kao stoni model

Proizvodjac:https://www.tristar.eu/en-gb/
Slični proizvodi:https://kupinaklik.com/kategorija-proizvoda/bela-tehnika/mali-kuhinjski-aparati/elektricni-rostilji/
Slike i opis su informativnog karaktera. Trenutnu raspoloživosti proizvoda možete proveriti telefonom ili putem našeg mail-a: kupinakliknis@gmail.com

Šifra proizvoda: avBQ-2820 Kategorija:
Težina 5 kg
Cena isporuke je u skladu sa cenovnikom:
do 2kg – cena dostave je 400 din
od 2kg do 15kg – cena dostave je 500 din
od 15kg do 30kg – cena dostave je 750 din
Guma putnička - cena dostave 300 din po gumi

Ako niste zadovoljni proizvodom kupljenim na sajtu kupinaklik.com, iz bilo kog razloga, u roku od 14 dana od dana prijema robe možete vratiti proizvod. Proizvod koji se vraća mora biti u istom stanju kao i kada je nabavljen i mora sadržati svu tehničku dokumentaciju (uputstvo, garanciju, pakovanje itd.). Proizvod mora biti bez bilo kakvih fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. Kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost robe koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili priroda, karakteristike i funkcionalnost robe. Kupac pismeno ili elektronski obaveštava prodavca u roku od 14 dana da vraća proizvod, pomoću Obrasca za odustanak koji se nalazi na poledjini računa. Troškove transporta pri vraćanju robe snosi kupac. Posle 14 dana od dana prijema Kupi na klik nije obavezna da vrati novac ili zameni robu.
Pozovite nas: 064/612 77 33
Elektricni rostilj sa postoljem BQ-2820 Tristar

Elektricni rostilj sa postoljem BQ-2820 Tristar

3,990.00 RSD 4,990.00 RSD

Pozovite nas