-41%

Cekic busilica TC-RH 28 3F EINHELL


Cekic busilica TC-RH 28 3F EINHELL kombinuje tri funkcije u jednom alatu: bušenje, bušenje čekićem i štemanje dletom sa zaustavljenjom rotacijom. Pneumatski udarni mehanizam obezbeđuje optimalnu snagu, kako tokom poslova štemanja i rušenja, tako i prilikom bušenja, npr. u beton ili kamen. Sa 950 W snage, 3,5 J udarne energije i fino podesivom elektronikom brzine, nudi obilje snage, ali se može savršeno prilagoditi materijalu pri ruci. Rotacioni čekić može da buši rupe prečnika do 28 mm u betonu. Njegov kabl dužine 2 m obezbeđuje veliku slobodu kretanja.

10,690.00 RSD 17,990.00 RSD

* Cena je sa uračunatim PDV-om.
* Rok isporuke je od 2-7 radnih dana.
Šifra proizvoda:4258508-1

Cekic busilica TC-RH 28 3F EINHELL kombinuje tri funkcije u jednom alatu: bušenje, bušenje čekićem i štemanje dletom sa zaustavljenjom rotacijom. Pneumatski udarni mehanizam obezbeđuje optimalnu snagu, kako tokom poslova štemanja i rušenja, tako i prilikom bušenja, npr. u beton ili kamen. Sa 950 W snage, 3,5 J udarne energije i fino podesivom elektronikom brzine, nudi obilje snage, ali se može savršeno prilagoditi materijalu pri ruci. Rotacioni čekić može da buši rupe prečnika do 28 mm u betonu. Njegov kabl dužine 2 m obezbeđuje veliku slobodu kretanja. Kontinuirano podesivi graničnik dubine, baš kao i menjač, napravljen je od čvrstog metala. Ovo pomaže da se obezbedi precizno bušenje. Robusna, poluautomatska SDS-Plus glava čini promenu burgija i dleta brzom i jednostavnom. Rotacioni čekić udobno leži u ruci zahvaljujući ergonomskom dizajnu i Softgrip površinama. Pomoćna ručka se bezbedno drži na mestu pomoću rebra. Einhell čekić bušilica TC-RH 28 3F dolazi u praktičnom koferu za transport i skladištenje.

Cekic busilica TC-RH 28 3F EINHELL karakteristike:
3 funkcije: bušenje, bušenje sa čekićem i dletenje sa zaustavljanjem rotacije
Elektronika sa fino podesivom brzinom za delikatan rad
Pneumatski udarni mehanizam za lako bušenje u beton
Robusni SDS-Plus adapter za alat sa poluautomatskim radom
Pomoćna ručka se bezbedno pričvršćuje zahvaljujući rebrima
Preopterećenje klizno kvačilo za povećanu bezbednost korisnika
Podesivi graničnik dubine bušenja od čvrstog metala
Ergonomska ručka sa Softgrip površinama za bolju kontrolu
Dolazi u E-Bok koferu za transport i skladištenje

Slični proizvodi: https://kupinaklik.com/kategorija-proizvoda/alat-i-radionica/elektricni-alati/busilice-i-srafilice/

Naši partneri: https://www.eponuda.com/uporedicene?ep=motorna+testera+villager

Slike i opis su informativnog karaktera. Trenutnu raspoloživosti proizvoda možete proveriti telefonom ili putem našeg mail-a: kupinakliknis@gmail.com

Šifra proizvoda: 4258508-1 Kategorija:
Težina 4 kg
Cena isporuke je u skladu sa cenovnikom:
do 2kg – cena dostave je 400 din
od 2kg do 15kg – cena dostave je 500 din
od 15kg do 30kg – cena dostave je 750 din
Guma putnička - cena dostave 300 din po gumi

Ako niste zadovoljni proizvodom kupljenim na sajtu kupinaklik.com, iz bilo kog razloga, u roku od 14 dana od dana prijema robe možete vratiti proizvod. Proizvod koji se vraća mora biti u istom stanju kao i kada je nabavljen i mora sadržati svu tehničku dokumentaciju (uputstvo, garanciju, pakovanje itd.). Proizvod mora biti bez bilo kakvih fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. Kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost robe koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili priroda, karakteristike i funkcionalnost robe. Kupac pismeno ili elektronski obaveštava prodavca u roku od 14 dana da vraća proizvod, pomoću Obrasca za odustanak koji se nalazi na poledjini računa. Troškove transporta pri vraćanju robe snosi kupac. Posle 14 dana od dana prijema Kupi na klik nije obavezna da vrati novac ili zameni robu.
Pozovite nas: 064/612 77 33
Cekic busilica TC-RH 28 3F EINHELL

Cekic busilica TC-RH 28 3F EINHELL

10,690.00 RSD 17,990.00 RSD

Pozovite nas