Perači pod pritiskom namenjeni su za otklanjanje prljavštine za kratko vreme. Kombinacijom temperature i visokog pritiska postiže se visok kvalitet čišćenja.
Kada razmišljate o kupovini perača pod pritiskom, razmislite šta želite da očistite. Da li želite da operete terasu, auto, nameštaj za baštu?
Aparati za pranje pod visokim pritiskom sastoje se od pumpe za vodu koju pokreće motor i pratećih delova. Voda se povlači sa regularnog izvora (česme), pumpa toj vodi daje ubrzanje i izbacuje je kroz pištolj pod visokim pritiskom. Što je veći pritisak, to je čišćenje kvalitetnije. Kao koristan dodatak vašem dvorištu tu su još i duvači tj usisivači lišća.Sa duvačem lišća, lako i jednostavno možete očistiti otpalo lišće u vašem dvorištu. Neki modeli nisu samo duvači, već i usisivači lišća, a moguće je i da obave funkciju usitnjavanja lišća. Uobičajeno je da usisivači za lišće imaju i vrećicu za sakupljanje.
Na ovoj stranici naći ćete sve duvače lišća iz našeg asortimana. Obratite pažnju na karakteristike, uporedite različite modele duvača i usisivača za lišće i izaberite model koji najviše odgovara vašim potrebama.

 

Prikaz 1–30 od 46 rezultata